Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt a gépét hogy fogom összekö...

Aron9000 kérdése:

Ezt a gépét hogy fogom összekötni a monitorommal?

Figyelt kérdés

Ezeken nem látok ilyen csatlakozót:

[link]

[link]

[link]

2013. jan. 20. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:

A kártyához adnak DVI-VGA átalakítót,és úgy már menni fog.

Bár nem értem,minek egy ilyen bivaly kártya,ha egy vélhetően elavult monitorhoz kötöd.

2013. jan. 20. 13:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem elavult: 1920*1024 felbontás 24"
2013. jan. 20. 13:21
 3/9 anonim ***** válasza:

De,elavult,mivel manapság már szinte minden normális fullHD monitort felszerelnek DVI bemenettel,jobb esetben HDMI-vel is.Halott csatlakozás a D-sub(VGA).

Nem véletlen nem látsz a kártyán olyat.

2013. jan. 20. 13:25
 4/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Attól még nagyon elavult vacak...

.

ha nincs

Display Port

HDMI

DVI

rajta akor nem lehet valami értelmes monitor

leirhatad volna pontosan

.

D-Sub az persze van rajta... hány éves az 5?

2013. jan. 20. 13:26
 5/9 A kérdező kommentje:
1éves
2013. jan. 20. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérdező,ne érts félre,én nem akarom leszólni a cuccaid,csak hiába 1 éve vetted azt a monitort,azt hidd el,hogy nem akkoribban gyártották.Rajta maradt az üzleteken.

Viszont a kártyához kapsz átalakítót,azzal minden rendben fog működni,meg lesz a fullHD felbontás is,de ha nem az általad elvárt minőséget nyújtani,akkor ez lesz az oka.De valószínűleg észre sem veszed.

2013. jan. 20. 13:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem a monitorom hátulját, van rajta olyan hosszúkás vga bemenet is...huh. valószínűleg eddig nem vettem tudomást róla! :-) kössz a válaszokat!
2013. jan. 20. 13:48
 8/9 P.O.C. ***** válasza:

A gyártó hülyesége az ilyen amúgy. Még most is gurulnak le olyan termékek a futószalagról, amin csak a D-SUB van. Pedig maga a csatlakozó nagyon elavult, nem lehet elérni vele ugyan azt a képminőséget, mint bármelyik digitális utódjával. A VGA gyártók meg úgy vannak vele, hogy aki ilyen értékű profi kártyát vesz, annak a monitorja is profi.

Kisebb méretű monitornál irodai célra még elmegy az ilyen, de 24" -os moncsit csak ezzel gyártani már szánalmas.

A VGA dobozában van átalakító általában, de ha még sincs akkor veszel kb. 500 Ft.

2013. jan. 20. 13:55
 9/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#7 na van rajta, helyes :) 1évesnél az nagyon rosz vétel let voln bármikor gyártoták is ugy le
2013. jan. 20. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!