Hogyan tudom kivenni a winchestert a gépből, egyáltanlán merre található a gépbe?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 13:16
2/7 anonim válasza:
Na szóval ő a barátunk akit keresel.
Kikapcsolod a gépet,lekapcsolod a tápon a főkapcsolót.
Leveszed a gépház bal oldalát(hátul elvileg rögzítve lesz 2 csavarral)
Megkeresed a barátunkat.
Valószínűleg 4 csavar fogja rögzíteni a keretbe.Ezeket kicsavarod.
A barátunkról lehúzod az IDE/Sata csatlakozót.
És lehúzod róla a táp csatlakozót.
Majd kiveszed.
3/7 anonim válasza:
Szerintem inkább bízd szakemberre, ha nem is láttál még ilyet. És ha nézed, miközben kiveszi, tanulsz is, és legközelebb már te is meg tudod csinálni esetleg.
4/7 anonim válasza:
Szerintem azért egy ilyen művelethez nem kell szakember.Még annyival kiegészíteném a válaszom,hogy ha ilyen [link] kábel lesz rákötve,akkor ezeknél elég nagy erőbedobás kell néha a kihúzáshoz.
5/7 anonim válasza:
pont ezért kérdeztem hogy miért és hogy mit akar csiálni
mert lehet hogy 3 nap múlva meg jön a kérdés hogy most vettem egy uj winyot és nem jön be a windows pedig a régivel működött.
mi lehet a baja ?
ja ezt írja ki [link]
HELP
6/7 A kérdező kommentje:
nem akarok venni újat csak másik gépbe szeretném átrakni ezért kérdeztem meg :)
2013. jan. 20. 17:28
7/7 anonim válasza:
Előző hozzáoszlásba már leírták :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!