Fcbarca kérdése:
Lemondhatok a 2 magos Sempronomról? Alaplapom:AsRock N68-S3 UCC. Ötletek?
Figyelt kérdés
Sikerült unlockolni AMD Sempron 140-es procimat, el is indult a gép vele,2.7 ghz-n a windows 7-et se töltötte befele. Le húztam 2.4-re, elindult a windows csak egy csomó hibaüzenetet dobott ki és újra is indult. Próbáltam csökkentett módban, simán ment2013. jan. 20. 10:47
2/7 A kérdező kommentje:
próbáltam javítani a windows 7-et.boot cd-vel,de sajnos akkor is szarakodik.ha újratelepítem jó lesz vajon?mert nem akarnák egy felesleges telepítést bevállalni
2013. jan. 20. 10:59
3/7 A kérdező kommentje:
sőt még csikolt is a képernyő mikor beindult a windows.aztán újra indult.
2013. jan. 20. 11:05
4/7 anonim válasza:
telepítsd újra és kész akkor szerintem jó lesz az
5/7 A kérdező kommentje:
unlockolom(az alap 2.7 ghz van a proci)a windows telepités se indul el,csak betölti a windows telepitést,de tovább csak fekete képernyő...vártam vele 20 percet és nem ment tovább.Szerintem hibás a 2. mag,de akkor be se kapcsolna a gép igaz?
2013. jan. 20. 13:11
6/7 anonim válasza:
Sajnos nem jó a második mag, vagy egyszerűen a gyártó nem matrixolta a második magot mert sempronnak szánta a processzort. És ez a valószínűbb.
7/7 anonim válasza:
Én is unlockoltam, de meghagytam 2,7 ghz n és hiba nélkül megy. XP-használok
Szépen sok játék megy vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!