Milyen alaplapot vegyek amivel tudok tuningolni és jó a hűtése is, amd fx 6300-hoz, max 20 ezerig? (am3/+/)
"Ha a gépházdban van előlapi usb 3.0 akkor ne ezt az asrockot vedd mert annap csak hátul van uesbé hárompontnulla."
ez a mondat olyan értemetlenül ett megfogalmazva, hogy még most se jöttem rá, hogy azért ha neki van előlapon van usb3 akkor miért baj ha a deszkának csak hátul van?
Ha nincs neki elöl akkor van gond.
Amúgy meg ehhez a laphoz jár egy floppy helyre építhető 2 usb3-at magába foglaló egység, nem tudom mi ez a baromság hogy nincs.
meg nincs rajta hűtés, ember minek az? Nekem egy 2500k jár asrock p67 extreme 4-ben 4 ghz-n és mégse nagy cucc hogy nincs rajta. Egyébként nem tudom itt megint mire gondoltál, ha konkrétan ventis hűtésre, az nem a 20 ezres lapok sajátja.
Hűtőbordák meg vannak rajta, szóval nem tudom mi a bajod vele. Legjobb am3+-os lap ebben az árban, de picivel többért kap ASUS M5A97 R2.0-t...
De továbbra is 970 extreme 3
Ebben az alaplapban öszesen 2 db USB 3.0 port van. hátul
Ha kérdezőnek olyan gépháza van, aminek a panelén van USB 3.0 port az feleslegesen lesz ott, mivel az alaplapon nincsen USB 3.0 tüske. Amire rátudna kötni.
Van olyan alaplap amin van venti hűtés pl ami hűti a chipsetet.
De ezen nincs. Ezen csak hűtőbordák vannak.
" meg nincs rajta hűtés, ember minek az?"
Csak mondtam a kérdezőnek hogy ezen az alaplapon nincs hűtés.
Amúgy egyet értek veled hogy felesleges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!