Kompatibilitási ill. összeférhetőségi hiba? Esetleg alaplap hiba?
Üdvözletem!
Lenne egy olyan problémám, hogy nekem gond van az alaplapi lan-al, legalábbis leválóban van, mivel bele akadtam az internetkábelba, és most félig lóg... lényegtelen, annál inkább az, hogy az alábbi problémával találkoztam:
Vettem és egyben volt is itthon 2db pci -os lan kártya, amik nagyon jók, de külön vettem egy asus -t is ami kompatibilis a win7 -el (a többi is, de az asus -nak jobbak a perifériái)
Ha videó kártya van a gépben akkor nem működik egyik sem, külön külön leteszteltem, mind a 2 videó kártyámmal és mind a 3 lan kártyával meg mind a 2 pci foglalatban.
Még nem is világítanak, mintha "nem lennének üzemben".
Ma volt kedvem, és időm is egy kicsit kísérletezni, és 10-ből 4x bekapcsolnak, de csak világít mind a 2 led a narancssárga és a zöld is, de nem jelez internetkapcsolatot.
Kipróbáltam bele raktam a pci -os wifi kártyát, az prímán ment videó kártyával. A másik 3 pci-os lan meg csak ha nem volt bent a videó kártya, egyébként hibátlanok.
Mással kiválóan működik a videó kártya együtt, pl.: wifi kártya, usb panel, hangkártya. Csak a lan kártyákat "utálja".
Különös. De a közeli számítógépes 10.000Ft ért vizsgálná be, és ahhoz jönne még a javítási költség, ami röhej, és ha mással jó csak pont lan kártyákkal akkor nem lehet hibás.
Akkor viszont mi lehet?
Köszönöm előre is a válaszokat, az értelmes kifejtett válaszokra -* hasznos *- értékelést adok.
Köszönöm!
Üdv! J.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!