Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti mit szóltok ehhez? Hibás...

Ti mit szóltok ehhez? Hibás alaplapot fogtam volna ki?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy Asrock FM2A75 Pro4-es alaplapot.Kipróbálni még nem tudom,mert még nincs meg a CPU(APU).De amíg nézegettem az alaplapot,azt vettem észre,mintha hiányozna róla egy chip.

Erről beszélek,ez a gyári kép:

[link]

Szerintem így kéne kinézzen,ahogy a fent látható képen.

Na de az az érdekes,hogy az enyém így néz ki:

[link]

[link]

Szerintetek ez normális dolog?

Előre is köszönöm a segítségeteket,eléggé aggaszt az egész.

2013. jan. 7. 17:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Ha boltban vetted vidd vissza és cseréltesd ki ha kéz alól akkor kérd vissza a pénzed.Nem néz ki valami jól mintha letört volna róla
2013. jan. 7. 17:30
 2/14 A kérdező kommentje:

pfff.....

Amúgy netről rendeltem.Akkor ez biztos,hogy nincs rendben valami?

2013. jan. 7. 17:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Még a forrasztás nyom is látszik, vidd vissza a boltba és cseréltesd ki...
2013. jan. 7. 17:38
 4/14 A kérdező kommentje:

Na de várjatok egy percet.

Nézzétek meg ezt.Nem az én alaplapom,de érdekes módon erről is hiányzik.Na,most teljesen összezavarodtam.Azt sem tudom,hogy rossz,vagy jó-e.

[link]

2013. jan. 7. 17:42
 5/14 anonim ***** válasza:
7%
Irjal a gyartonak hogy kapjak be megvetted a szarukat es a mukageped ott al ezt a kiesest ki fogja megteriteni. Kerdezd meg toluk hogy vigyed jogi utra? Remelhetoleg betojnak es vesznek neked egy omplet gepet karpotlasul.
2013. jan. 7. 17:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Az első vagyok valószínűleg neked az Ashrock FM2A75 Pro4-M Alaplapod van és nem pedig az Ashrock FM2A75 Pro4-ed mert az útobiban van chip míg az elsőben az M-esben nincs nézd meg az ashrock oldalán
2013. jan. 7. 17:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Be ne sz*rjatok már... nyilván több altípus is van az alaplapból és erre történetesen nincs rárakva az a chip. Nem látni, milyen vezérlő volna, de simán lehet pl, hogy ezen nincs Firewire, egy fejlettebb verzión meg igen és nyilván emiatt nem terveznek teljesen új áramkört, csak lehagyják róla az adott IC-t.
2013. jan. 7. 17:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Itt van a két alaplap adatlapja: [link] [link]
2013. jan. 7. 18:04
 9/14 A kérdező kommentje:

De ez nem a Pro4-M!! Nekem a sima Pro4 van!

De ez látszik a képen is.Akkor most mi tévő legyek?

Érdekes,hogy amit linkeltem a múltkor,azon sincs,pedig az is Pro4.

2013. jan. 7. 18:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj vedd meg a cpu-t rakd majd bele ha nem megy akkor cseréltesd ki gondolom nem 3nap a garancia
2013. jan. 7. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!