Ti mit szóltok ehhez? Hibás alaplapot fogtam volna ki?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy Asrock FM2A75 Pro4-es alaplapot.Kipróbálni még nem tudom,mert még nincs meg a CPU(APU).De amíg nézegettem az alaplapot,azt vettem észre,mintha hiányozna róla egy chip.
Erről beszélek,ez a gyári kép:
Szerintem így kéne kinézzen,ahogy a fent látható képen.
Na de az az érdekes,hogy az enyém így néz ki:
Szerintetek ez normális dolog?
Előre is köszönöm a segítségeteket,eléggé aggaszt az egész.
2013. jan. 7. 17:24
11/14 A kérdező kommentje:
2013. jan. 8. 07:51
12/14 anonim válasza:
Nem kell sírni. Ha nem indítottad még el, fölösleges aggódni. Ezen felül ilyen mértékű hiba nincs. Annyi rendszer átnézi ezeket, hogy kibukna ha egy komplett csip hiányozna. Egyszerűen arról van szó, hogy ugyan az az alaplap (teljesen egyforma) eltérhet, attól függően, hogy 1 héttel később gyártották. Ugyan azt tudja, csak éppen nem volt raktáron olyan alkatrész, és mással helyettesítik. A netes képek meg nem számítanak referenciának, ezt fogadd el. Egyszerűen nyugodj meg, meglesz majd a proci, berakod, és menni fog rendesen.
13/14 anonim válasza:
Aki meg írta, hogy még a forrasztás is látszik, annyit üzenek, hogy biztos a gonosz manók leforrasztották a raktárban. Nem látom az értelmét, hogy miért is forrasztana le bárki is bármit egy alaplapról gyárilag.
14/14 anonim válasza:
Ennyi erővel nézhetnénk azt is hogy egy kvarc is hiányzik..nem egy képen láttad hogy hiányzik nem?..Valóban nem egyszer ellenőrzik őket,próbáld ki és meglátod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!