Szeretnék venni processzort, alaplapot, tápegyeséget, ramot. Videókártyám már van: asus geforce 210. Mit ajánlotok?
GT210 nem fogja vinni játékokat mai nagyigényüeket föleg
nem lehet öszekötni semivel és nem lene értelme sem
alaplapi integráltokhoz hasonló a teljesítménye így joban jársz ha 5ezer körül eladod vagy ha olyanak aki azt se tudja mi az akor 9ezerig felmehetsz kb.
.
30ezer nagyon kevés de még 60 is ha minden más kell
és a gond gogy vga is kéne
BF3 biztos hogy minimumon is játszhatatlan lesz single ben is még a legjobb gépben is ha ez a gt210 van bene
.
szóval esélytelen vagyis magadnak kel kijárnod ha mégis maradsz enél a felálásnál
persze lehet valaki segít aki nemtudja mire válalkozik...
háát kérdező azzal a videókarival nem sok új játékkal fogsz játszani....
Ennyi pénzért pedig csak egy megoldás jöhet szóba hogy mai játékokkal is tudj játszani ez pedig az APU. Nézd meg a tesztet és látni fogod hogy nem semmi a teljesítménye ahhoz képest mennyibe kerül. az APU egy CPU ,,ebbe "bele van integrálva" a videókártya ...ennél az A10-nél nem is gyenge vidi kari ezt ebből a tesztből is láthatod http://www.youtube.com/watch?v=IdS1nxXIGCc
magyarul neked nem kell videókártyát venned csak egy ilyen CPU-t amibe alapból benne van egy videókártya (ezt APU-nak nevezzük (2az 1 ben)) +ehhez egy alaplapot és RAM-ot ..ebből lehetőleg olyat amilyet írtam (annál gyorsabb lesz a "VGA")
Én egy ilyen konfigot ajánlok neked (ezzel tudsz mai játékokkal is játszani ): [link]
Köszönöm a válaszokat, főleg a másodiknak:)
Most valamiért olyan lassú a gépem hogy alig lehet rajta valamit csinálni. A videókártyámat hozzá lehet csatlakoztatni, vagy adhatom el? A másik kérdésem hogy samsung hd 160jj lemezmeghajtóhoz hozzá lehet e csatlakoztatni az alkatrészeket, és a többi alkatrészemnél milyen csatlakozónak kell lennie hogy összetudjam őket kötni? A gépem egyébként 2006 decemberi.
Na én a 2. vagyok :D
1. kérdésem akkor miben gondolkodsz? Tehát megpróbálsz összehozni valami használt kombós dolgot vagy megpróbálod az általam leírt APU-s megoldást?
Amúgy amit én leírtam oda jó a lemezmeghajtód a gépházad is más meg nem kell hozzá. Ha úgy állsz hozzá akkor vedd meg az APU-s konfigot add el a videókártyád. Most is tudsz játszani már a mai játékokkal ezzel a konfiggal de majd később ha lesz egy jobb videó kártyára pénzed akkor bele tudod tenni a gépbe. Egyébként az A10-ES APU CPU-teljesítménye ott van egy PHENOM 2 X4 965 teljesítményénél mint ahogy ez a teszt is mutatja. [link]
Használtban nem nagyon bízok...
Inkább amit te javasoltál:)
Ha esetleg még hozzá dobnék plusz 5ezret nem érné meg jobban egy másik alaplap?
hát ha hozzá tudsz adni még + 5k-t akkor egyértelműen ezt vedd meg [link]
ez egy k.va jó alaplap
de az megjegyzem hogy nagyon fontos az APU-s megoldásoknál hogy legyen elég RAM a gépbe és az legyen minél gyorsabb.
Tehát azt a 6gb-os 2000MHZ-t vedd bele akkor pörögni fog rendesen és az ára is nagyon baráti :D De ha nem lehet kapni véletlen, akkor elég 4gb-is csak az a lényeg hogy legyen minél gyorsabb pl: [link]
és ezt is tudod majd bővíteni később ha szeretnéd, inkább legyen benne 4gb-t de gyorsabb mert az nagyon meglátszik a videóteljesítménynél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!