Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy Sapphire HD7770es...

Van egy Sapphire HD7770es videókártyám és amikor felhúznám a teljesítményt akkor lefagy a gép és újraindul! Nemrég vettem egy Chieftec 500Wos tápot és annak bírnia kellene! Az lehet hogy az alaplap (ASUS M5A78L-M LX V2) miatt van?

Figyelt kérdés
Amikor a nagyteljesítményű memória órajelet állítom és 1500MHz fölött van akkor befagy a kép!

2013. jan. 18. 20:53
 1/5 Osynho ***** válasza:
"felhúznám a teljesítményt" ez mit jelent?
2013. jan. 18. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem hiába van beállítva gyárilag a legmegfelelőbb telljesítmény. Szarnak kell tönkre baszni a vga-kat meg a cpu kat. Annyira feleslegenek tartom. Nem lesz 2x olyan gyors. Vegyél jobbat-.-"
2013. jan. 18. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
És mennyi is a memória órajele alapból? 1150Mhz? XDD Legalább fokozatosan csináltad, vagy h*lye módra a csúszkát kapából maxra húztad? Miért indul újra? Valószínűleg nem bírja a kártya... Ezért kell fokozatosan csinálni, hogy megtudd hol a határ. Én a helyedben visszavenném alapra az órajeleket és békén hagynám a vga-t (meg úgy a gépet), mert ha megtalálod a feszültség állító csúszkát, akkor véged :D:D
2013. jan. 18. 20:59
 4/5 A kérdező kommentje:
OverClock editionról van szó! Tehát lehet tuningolni! Én csak annyit akartam megtudni hogy miért nem engedi a gyárilag berakott tuningolási lehetőségeket bekapcsolni?
2013. jan. 18. 22:52
 5/5 Osynho ***** válasza:

Az oc edition nem azt jelenti! Csak annyit, hogy nem a referencia órajelen kapod a kártyát, hanem kicsit emelve. Minden vga-t lehet húzni, az overclock edition órajelei fölé is akár. Csak ésszel kellene csinálni, tudni kellene, mit csinál az ember...

Milyen tuningolási lehetőségeket nem enged? Mit állítottál és mire, amikor nem bírta? Catalyst-ban ott a teljesítmény/overdrive-ban a tuning lehetőség. De vannak más programok is.

2013. jan. 18. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!