Mit ajánlanátok?
Tehát, az eredeti gépemet 3éve vettük és így nézett ki:
Alaplap: Asus P5Q
Processzor: Intel Core 2 Quad Q6600 (3,6Ghz-en pörög)
RAM-memória: 2× DDR2 1Gb 1066Mhz Kingmax
VGA: Sapphire Radeon HD 4770 (a memória órajele 850Mhz-en és a gpu-ja 830Mhz-en működik)
Tápegység: FSP Group ATX 400W
HDD: Samsung 7200rmp 16Mb cache 500Gb
Optikai egység: SATA Labelflash DVD/CD író/olvasó
Azóta már a RAM-memória 4× DDR2 2Gb 1066Mhz Kingmax memória lett és a tápegységem (amit a múlt héten vettem, mert a bátyámé elromlott és ő meg megkapta az enyémet) egy Chieftec CTG-500-80P lett. És ami tulajdonképpen a kérdés lényege az az, hogy kezdem észrevenni hogy ez a gép semmire sem elég. najó azért annyira nem az ilyenek, hogy a battlfieled 3 medium grafikán szaggatás nélkül full hd-ben elmegy, tehát élvezhető, a medal of honor warfighter csak low grafikán képes működni. Így a jövőben valami ilyesmire gondoltam:
Alaplap: Asus M5A97 R2.0
Processzor: AMD FX-6100
RAM-memória: 2× DDR3 4Gb 1600Mhz Kingmax
VGA: 2× (Cross Fire) Sapphire Radeon HD 7770 OC
a tápegység, HDD és az optikai meghajtó maradna ugyanez. És magyarázatként pedig annyit, hogy mivel nincsen sok pénzem és gyűjtögetni meg nem akarok először a 1db HD 7770 OC lesz a mostani gépben a karácsonyi pénzből, aztán meg jövőre a többit.
Előttem író mindent szinte leírt.
Nem érné meg 2db 7770-es,egy hd7850 2GB/hd 7870 annál inkább.8GB ram szerintem nem fog kelleni egyenlőre.Táp az jó lesz a hd7870-hez is.Ha viszont úgy veszed hogy elsőnek 1db hd7770 és utána még1 az kicsit értelmetlen lenne.Ha viszont nem biros egybe megvenni azaz nem birsz annyit félre rakni hogy kijöjjön egy hd7850-es akkor majd később eladod vagy beszámítod poton összegért egy hd 7850-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!