ASUS HD 7770 OC Tuning Probléma? (Több lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok, a gyári tuning 1120mhz GPU órajel és 1150mhz Memory Clock-al müködik. Én GPU tweak segitségével felhúztam a GPU óra jelet 1150mhz-re és a Memóry cockot pedig 1250mhz-ra. A feszültséget a program magától húzta a gpu órajelével párhuzamosan. Azért húztam fel ennyire, mert láttam hogy a Sapphirés HD 7770 OC változata is ilyen a gyári tuningal és akkor probléma nem lehet.... Nah de a problémám az, hogy 1 ideig megy renedesen fut a játék .. valamikor több óráig is ... de olyanokat szokott csinálni, hogy befagy a kép ... kell várni kb 3-4 másodpercet fekete kép 1 pillanatra és vissza jön a kép. Nem tudom, hogy miért instabill, mert alig húztam rajta valamit. FurMarkal is néztem h stabil-e azzal eléggé stabil volt.2013. jan. 19. 12:27
11/15 anonim válasza:
Csak hogy tisztában legyünk a dolgokkal! A HD7770 kiválóan viseli a tuningot (nekem is ez van csak Sapphire gyártmány)
Ennek a kártyának a maximális, stabil oc-ja 1200/1500. A catalyst-ban teljesítmény/amd overdrive menüpont alatt van egy olyan opció hogy teljesítmény vezérlő beállítások. Ott adj meg plusz 5%-ot. Ha továbbra sem stabil akkor apránként emeld ezt az értéket, de csak óvatosan. Ez az érték állítja be majd neked a feszkót!! Remélem tudtam segíteni. Üdv!
12/15 A kérdező kommentje:
Rendben, Köszi megpróbálom megy a zöld !
2013. jan. 22. 16:19
13/15 A kérdező kommentje:
Ja és kérdés, hogy milyn értéket adjak meg akkor a gpu magnak és a memóriának?
2013. jan. 22. 16:20
14/15 anonim válasza:
Kapcsold ki az automata feszültségszabályozást (lakat ikon) és told feljebb a csúszkát Tweakerben. Így nekem sikerült 1150mhz fölé menni stabilan.
15/15 Hironnad válasza:
Én még annyit hozzátennék, h nem biztos, h két egyforma GPU-t (vagy Cpu-t, mert ennél is így van) ugyan olyan mértékben lehet húzni, előfordulnak jelentős eltérések is, ebből következik, h ha a havernál megy 1150Mhz-en, nem biztos h nálad is menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!