Melyik laptop legyen, sajnos csak ez a kettő van?
E két laptop közül kellene választani árban hasonlóak (Auchanos).
Az egyik:
i3 3110m 2,4ghz+HD GP.4GbRam 500GB HDD
2-dik:
E2-1800+A68m 8GB ram 1TB HDD+hd 7370 1Gb VGA.
Filmezésre netre kell (720p/1080p)
Köszi!
CSAK EZEK KÖZÜL LEHET VÁLASZTANI.
Én sztem mindenkép csakis a 2.-at, mert az elsőbe intelgrapics integrált 4500 kaka van, az nagyon gyenge, sosem szabad megvenni.
Ráadásul a 2.-ban dupla ram, dupla vinyó, igaz a vga ott sem a legjobb de legalább filmre elég lesz.
Hááááát. Kellene egy üzemidőt is nézni.
Azt nem szabad elfelejteni, hogy a bobcat procik (2.) harmatgyengék, gyakorlatilag erre a két dologra jók + office.
Az elsővel az a probléma, hogy a sandys i3-ak igp-je nem a legjobb, bizonyos hd kodekeket, kódolást (vagy mindet, pontosan nem tudom) nem szereti és a problémákat durva képeldobással kezeli. Cserébe jóval potensebb ami később jöhet jól.
Filmre, Netre elsöt veném
.
de jobban jártál voln ha konkrét típusokat irsz Pufi:)
akkor lehetne részletesen látni gyártónál és tesztekben vagy hozájuk hasonlók teszjében hogy melyik jobb vétel
.
üzemidö terén, és melegedés (hüvöség) terénszerintem inteles jöne ki jól netán még strapabirásban is
hisz üzleti ("üzletibb") laptopokat még nem látam nagyon olyan specifikációval mint a 2.
az biztos hogy ha jó a kijelzöje is akor szép képe lene 2. nak és mindenféle aktív 2D/3D tartalom szeben jobban futna rajta
nem Sandy hanem Ivy Bridge i3 a 3110M
és laptopban HD4000 van mindbe elvilegm
és HD 4000 a legerösebb ma még Intelböl és anyira nem sikerült rosszul
# 4
Igaz, eltévedtem a jelölések között. Kössz a kiigazítást.
Akkor csak az üzemidő számít. Ill. mérlegelni kell, hogy a későbbiekben kellhet-e erősebb proci.
Ha nem, akkor a második verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!