Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptop legyen, sajnos...

Melyik laptop legyen, sajnos csak ez a kettő van?

Figyelt kérdés

E két laptop közül kellene választani árban hasonlóak (Auchanos).

Az egyik:

i3 3110m 2,4ghz+HD GP.4GbRam 500GB HDD

2-dik:

E2-1800+A68m 8GB ram 1TB HDD+hd 7370 1Gb VGA.

Filmezésre netre kell (720p/1080p)

Köszi!

CSAK EZEK KÖZÜL LEHET VÁLASZTANI.

2013. jan. 19. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Én sztem mindenkép csakis a 2.-at, mert az elsőbe intelgrapics integrált 4500 kaka van, az nagyon gyenge, sosem szabad megvenni.

Ráadásul a 2.-ban dupla ram, dupla vinyó, igaz a vga ott sem a legjobb de legalább filmre elég lesz.

2013. jan. 19. 11:00
 2/5 anti paladin ***** válasza:

Hááááát. Kellene egy üzemidőt is nézni.

Azt nem szabad elfelejteni, hogy a bobcat procik (2.) harmatgyengék, gyakorlatilag erre a két dologra jók + office.

Az elsővel az a probléma, hogy a sandys i3-ak igp-je nem a legjobb, bizonyos hd kodekeket, kódolást (vagy mindet, pontosan nem tudom) nem szereti és a problémákat durva képeldobással kezeli. Cserébe jóval potensebb ami később jöhet jól.

2013. jan. 19. 11:07
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Filmre, Netre elsöt veném

.

de jobban jártál voln ha konkrét típusokat irsz Pufi:)

akkor lehetne részletesen látni gyártónál és tesztekben vagy hozájuk hasonlók teszjében hogy melyik jobb vétel

.

üzemidö terén, és melegedés (hüvöség) terénszerintem inteles jöne ki jól netán még strapabirásban is

hisz üzleti ("üzletibb") laptopokat még nem látam nagyon olyan specifikációval mint a 2.

az biztos hogy ha jó a kijelzöje is akor szép képe lene 2. nak és mindenféle aktív 2D/3D tartalom szeben jobban futna rajta

2013. jan. 19. 11:24
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem Sandy hanem Ivy Bridge i3 a 3110M

és laptopban HD4000 van mindbe elvilegm

és HD 4000 a legerösebb ma még Intelböl és anyira nem sikerült rosszul

2013. jan. 19. 11:27
 5/5 anti paladin ***** válasza:

# 4

Igaz, eltévedtem a jelölések között. Kössz a kiigazítást.

Akkor csak az üzemidő számít. Ill. mérlegelni kell, hogy a későbbiekben kellhet-e erősebb proci.

Ha nem, akkor a második verzió.

2013. jan. 19. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!