Ezek az alkatrészek mennyire kompatibilisek egymással?
Thermaltake ház honlapján olvashatod, hogy ATX és mATX-es. Az alaplap mATX-es az ipon szerint tehát belemegy.
A táp különösen ajánlott kategóriába tartozik 40cm kábellel 80+ os jelöléssel ha minden igaz. Kábelek nemigen vannak harisnyázva.
A ház alsótápos elrendezésű, ami még egy jó pont.
Iponosok is jó fejek, szóval veheted.
#2 vagyok. Elsőnek igaza van. A hátsó alaplapi kivezetések miatt vegyél egy jobb alaplapot. USB3, HDMI legyen rajta.
Tápot tarsd meg nehogy spórolj rajta!
A házból vehetsz olcsóbbat, ha nagyon akarsz spórolni. Ott USB3 előlapon és alsótápos kivitel ami kellhet.
Kompatibilis persze
de így egyben én nem veném meg
gépház elég drága persze megéri de egy alsókategóriás felsötápos gépházakba való tápot néztél ki
és egy lehetö legalsókategóriásabb alaplapot mint ahogy irtak
75 ös FM2 nem ártana legalább
tápnak meg én Chieftec CTG 500W t inkább veném helyedben kb. ugyan abban az árban van
hosszabb kábelek, több csatlakozó, és halkabb is lehet, (alsótápos gépházba is ajánlott)
.
alaplapból 75 ösböl szokot lenni 16ezerért kb. hasonló változat mint amit kinéztél
alsókategóriás az is de jobb
.
gépház ha tetszik maradhat de a két másik hardverhez képest más kategóriába tartozik...
.
ezekhez hexa 500 és 55 lap méle Thermaltake V2 vagy ehez hasonló gépház "illene"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!