Windows XP telepítés közben ezt a hibaüzenetet kapom : D:\I386\asms\10\MSFT\WINDOWS\GDIPLUS\GDIPLUS. MAN mi erre a megoldás?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 22:53
1/17 anonim válasza:
1 Hibás ram vagy nem olvas rendesen a dvd meghajtod
2 rossz a lemez
2/17 anonim válasza:
D:\I386\asms\10\MSFT\WINDOWS\GDIPLUS\GDIPLUS. MAN
Nem M, hanem NSFT.
3/17 anonim válasza:
Aztán mi történik? Ezt az üzenetet text képernyőn (fekete háttér, fehér betűk) kapod? Amennyiben USB-ről (pl pendrive) telepíted, arra figyelj, hogy addig hagyd bedugva az eszközt, amíg a GUI (grafikus felület, tulképp maga a Desktop) meg nem jelenik.
4/17 A kérdező kommentje:
már kijött a kék háttér írja a szokásos dolgokat hogy "izgalmas új külső" stb eltelik pár perc és kapom a hibaüzenetet egy ablakba
2013. jan. 18. 23:35
5/17 anonim válasza:
A d: meghajtóra telepíted a xp t ? másik HDD vagy másik particio?
6/17 A kérdező kommentje:
1 partíció van, azt lassúval formatáltam és haladtam tovább
2013. jan. 19. 13:47
7/17 anonim válasza:
Miről telepítetted? és mi volt a hibaüzenet az izgalmas uj külső után?
8/17 A kérdező kommentje:
CD-ről telepítem és a pontos hibaüzenet
D:\I386\asms\10\MSFT\WINDOWS\GDIPLUS\GDIPLUS. MAN
2013. jan. 19. 17:21
9/17 anonim válasza:
Cseréld le a lemezt mert nem tudja olvasni :)
10/17 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam
4cd-t néztem meg 2vinyót és 3 ide kábelt
ugyan az a probléma jelentkezett
2013. jan. 20. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!