Szerintetek jó ez a konfig? Grafikus vagyok.
Ezen a konfiguráción gondolkodom, szerintetek nekem mint grafikusnak maximálisan megfelelne?
A bluechip webáruházról esetleg véleményetek?
fura egy konfig
azért ez grafikusnak sem a legjobb
ram meg 1600 as lehetne Ivy proci melett
alaplapra szükséged van yieln drágára? van rajta valami csatlakozó? olcsóbon az nincs?
videokátya ténelg sokal jobb kelen mivel grafikus vagy
de milyen grafikus? képszerkesztö csak?
SSD az ismered hogy jó féle e?
érdemes szak oldalon forumon rákérdezned miylen profeszionális ssd t vegyél de jó árban
én inkább egy plusz Veloci Raptort vennék bele (10000rmp s merevlemez) persze SSD és alap HDD n kivül
szükséged van Win 7 Profesionalra?
nem elég a Home Premium?
elég sokat elvisz árgból
bocs az elirásokért
mire van szükséged az alaplapon? pl. FireWire t sem látok
de optikai kábelt pl. igen viszont az van oclsóbon is
Coaxial t viszont még nem sokat látam erre lene szükséged?
ja de van rajta FireWire csak kód nével van irva:)
hát nemtudom rossznak nem rosz bene semmi de árban szerintem jobb is lehetene még egy grafikus számára is:)
ezt a ramot nem is találom gáyrtónál...
nem ártana valami corsair 1600 XMS CL9 inkább pl.
szia
Ez valami borzalmasan aránytalan gép. Komolyan.
Hd7770 fx4100 köré való, ott tudják kihasználni egymás erejét, vagy intelnél i3nál.
310kból (oprendszert nem számolok) sokkal jobb gépet lehetne kihozni grafikus célra.
Ha gondolod, akkor mondj egy összeget, és össze rakok neked egy jobb gépet ennél sokkal.
Meg hogy mire használnád, azt is elárulhatnád :D
Webes, nyomtatott és 3D-s anyagokat is készítek, így nagyon fontos számomra hogy a munkám során akadálytalanul, gyorsan és hatékonyan tudjak dolgozni, legyen szó akár egy többméteres több-száz dpi-s tábláról, vagy egy komplexebb 3D-s kompozícióról, akár egyéb hardverigényes
műveletekről.
Ezek a feladatok rendkívül hardverigényesek, pl. a 3D-s renderelés nagyon tudja fogni a masinát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!