Nem meleg ez kicsit "alapállapothoz" képest?
Csupán a látható programok mennek és mégis ennyik az értékek, nem magasak kicsit?

Melyiket gondolod magasnak? Mondjuk a gpu picit sok, ha nincs terhelve. Milyen gép ez?
Egyébként inkább a 8036rpm miatt aggódnék, ha nem elírás. Hallásod jó még? :D
Hát már nem igen :D
Proci AMD Athlon II X4 631 (FM1) BOX processzor
Videókártyára pl csak egy nagy házhűtő ventit rakott a szerelő, mondván az elég, tápnál is szintén, miután ezeknek bedöglött a hűtése. Mikor elindítom akkor nagyon gyors de miután elérem ezeket a böngészés is gondok okoz már lassan. Régen meg crysis-t is vitte full grafon. Nemsokára gépcsere de azért ezt szeretném eladni és tisztában szeretnék lenni az állapotával. De nyáron meg kell bele még plussz 2 hűtő akkor meg aztán, mintha koncerten lennék :D

A gpu sok csak.
"Csak látható programok"
Ezzel kapcsolatban szerintem nézz szét a ctrl+shit+esc által behozható feladatkezelőben is.
A processes fülön.
Sok rejtett dolog lesz ott szerintem.
Töltsd le a microsoft autoruns nevű ingyenes szoftvert és kapcsold ki ami fölösleges. Pl google update 6 példánya.

Elnézést rosszul írtam a cpu-t az előbb itt a teljes lista a gépről:
Alaplap: ASUS M2N- MX SE PLUS
CPU: DualCore AMD Athlon 64 X2 2700 Mhz,5200+
RAM/ MEmória: 1Gb DDR2
HDD: 300Gb
Táp 400W lpk2-23 - csak ennyi van ráírva-
Videokártya: Nvidia Gforce 8800GT 512mb DDR5

Arra a vga-ra nem vennék ilyen drága hűtést. Inkább add el, és vegyél vmit használtan.
A táp nem tűnik valami biztatónak, valamint 2gb ram erősen ajánlott manapság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!