Mennyit ér ez a kis netezős konfig?
A kérdés adott csak kíváncsi lennék kb mennyit kapnék ezért a kis netezős konfigért.
Cuccok:
FX6100 6 mag
Asus M5A78L-M LX
Geil dragon gamming kit ddr3 1866 mhz 2x2gb
HD6870 1gb ddr5 256 bit
Sata II 320 gb WD winyo
Chieftec ctg 500 w
és ez egy egyszerű 7 ezer forintos fekete házban.
Ezeket az adatokat tudom róla mivel nem vagyok egy gép zseni ezeket is a dobozokról olvastam le xd.
És elég lenne a mostani játékokhoz mediumon?
böven jó ez bármire nem kell lebecsülni
és 50-50K ere az ára hogyan is jutotál?:D
már csak vga+cpu többet ér
illetve aki a játék mellett a böngészőben 20 lapot hagy nyitva, torrentezik, és sok egyéb kis folyamatot használ
na, neki a 4 giga ram az kevés
Felbontsást érthetöbben ird le.
1960??? az micsoda?
1920x1080, 1920x1200
nem elég az egyik szám mert sok szabvány van "sajnos"
.
valóban mindent maxra véve számítanakk a dolgok
te nemtudom hogy álitotad mert x16 az lényegtelen hisz ezeket a szorzókat mégv tesztekben is kikapcsolják vagy lejebb veszik
mivel csak felesleges gépterhelö lényegtelen beálitások (játékoknál)
.
szóval ha valóban Full HD (1920x1080) Ultra (tehát ténleg minden apróság maxon kivéve "szorzók" /de te azt irtad ez is felveted x16ra/)
az számít hogy ugy menyi fps t bir (vagy netán még nagyobb felbontáson is letszetelve)
.
de mint irtam nem csoda ha sokat bir hisz nem gyenge gép söt erös
de te irtad hogy netezös :)
.
nem azt irtam hogy élvezhetö játékhoz ténleges FHD Ultra beálitás kelene hanem azt hogy ilyen beálitás meleti eredmények számitanak a gé játékteljesítményénél
.
mert én is játszhatok nagyon szép grafikával egy játékal (ami Ultra grafikával öszetvészthetö)
és magas fps el
de a valós beálitások közt lehet a fele mediumon vagy akár lowon is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!