Új konfig utáni probkémák?!
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem , remélem lesz aki tudna:
1 hete vettem egy új félkonfigot
AMD Athlon II X4 641 processzor
Gigabyte A55M DS2 alaplap
4 GB DDR3 ram
a többi dolog már megvolt: Nvidia GT 610 DDR3 2 gb
160 GB western digital sata vinyó
És a tápegység Codegen 450 w
Az lenne a problémám , hogy amikor terhelés alatt van a gép, tehát játékot indítok el, különböző időközönként leáll a játék és kiírja hogy a program működése leállt ilyenkor elkezd keresni megoldásokat, és utána eltűnik, ezzel a progit is kiiktatva. Egyébként windows 7 ultimate van a gépen. Minden játéknál ezt csinálja sajnos..
Annyit vettem még észre hogy játékoknál a tápegységből, halatszik egy bizonyos "ciripelő" hang, megpróbáltuk másik táppal Codegen 400 w , nála már nem volt "ciripelő" hang , de azzal is kilépett a játékokból.
Előre is nagyon köszönöm .
Üdv
Azt a tápot megfelelő erővel, megfelelő irányba, 'v' kezdősebességgel vízszintes hajítással dobd a kukába.
De tényleg viccet félretéve,tönkreteheti a hardvereket.
köszi a váalszokat, minden driver felvan telepítve , 2szer lett újratelepítve, az összes partíció lelett formázva,
az oké hogy kuka a táp , de egy másik táppal is néztük aminek nem volt "ciripelő" hangja és azzal is ugyanezt csinálta sajnos.. szerintetek a táp a kevés?
mert garanciába visszatudnám vinni , csak elég kevés az esélye hogy a megvásárolt alkatrészekkel lenne a probléma:S
okés köszönöm a segítségeket.
veszek mihamarabb akkor egyet.
remélem tényleg ez lesz a hiba:)
igen, gondoltam rá , csak a közelben senkinek nincs "normális" tápja:(
tudtam kérni egy codegent ,de azt ezek szerint hiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!