Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen TFT monitort vegyek,...

Milyen TFT monitort vegyek, amely a legalkalmasabb HD filmek nézésére? (egyéb elvárások lent)

Figyelt kérdés

Leginkább 1080p-s HD filmekre szeretném használni, mint ahogy azt már említettem, a másik kritérium pedig, hogy 19 vagy több colos legyen, és herz-ben is legyen azért jó, nem szeretném, ha a szemem bánná. Ezt az egészet szeretném reális árban elérni.

A segítségeteket előre is köszönöm!

2009. aug. 29. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
A mai márkás monitorok ezt már mind bírják, inkább a gép hardveres felszereltségén van a hangsúly.
2009. aug. 29. 16:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy bírják, de most arra vagyok kíváncsi, hogy melyik az a monitor, amelyiknek meseszép a képe. Mert van különbség TFT és TFT monitor között, ez tény.
2009. aug. 29. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Samsung P2350. Szerintem az egyik legjobb FullHD monitor.
2009. aug. 29. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
LG W2261V-PF 22" HDMI FULL-HD
2009. aug. 31. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt nézd meg mindenképp, hogy legyen DVI bemenete, a DSUB ugyanis nem valami jó. MEg hát legyen 1080p HD, ez a méretet már eléggé adja.
2009. dec. 2. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!