Meik a legalkalmasabb fejhalgató cs1.6-hoz?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 13:30
1/9 anonim válasza:
A játékhoz tényleg fontos a hang, de a fejhallgató között ilyen téren nincs különség.Szerintem a lényeg hogy szóljon, és legyen kényelmes.Ha zenét akarnál hallgatni akkor lehetne vitatkozni aminőségól, de cs-hez az nem kell.Bővenmegteszi egy olcsóbb fajta is, lényeg hogy kényelmes legyen és ne zavarjon!
2/9 anonim válasza:
az ilyen CS kockák nem tudnak helyesen írni? -.- személy szerint nem nagyon szeretem a CS-t, grafikájától hányok :O
3/9 anonim válasza:
Köszi az építő jellegű hozzászólást! ;)
4/9 anonim válasza:
Hánysz? Sourcenak szép grafikája van. Egyébként meg nem mindegy Siberia v2, 5Hv2 ez a kettő szerintem a legjobb mindkettő 20.000 körül mozog. De csak akkor vegyél ilyen fülest ha komolyan gondolod a dolgot, pl LANon egy egyszerű fülessel semmit nem hallanál a hangzavartól.
5/9 A kérdező kommentje:
ty a válaszokat, énis az 5hv2-ben+siberia v2 ben gondolkodtam.
btw: ha szerinted undoríttó a grafikája akkor takarodjál codozni te nyomorék kb semmi skil nemkell ahoz a szarhoz, és nem hiszem h 12 évesnél több vagy, ha a grafikára mész, és nem a játék élményre. Kössz cső.
2011. jún. 3. 22:59
6/9 A kérdező kommentje:
Am igen komolyabban veszem..
2011. jún. 3. 22:59
7/9 anonim válasza:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-02 15:43
köszönöm 17 éves vagyok... ennyi erővel én is írhatnám rád azt a 12 éves se vagy jelzőt, mert helyesen írni tudni kell...
8/9 anonim válasza:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-02 15:43
vagyok ---- ezt kihagytam :P
9/9 A kérdező kommentje:
A a válasz íróját 100%-ban leszarom!:)
2011. jún. 6. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!