Milyen multifunkcionális nyomtatót ajánlatok 40-ért?
A multis nyomtató témában szűz vagyok. Azt mondták olyan márkájút válasszak, amibe nem drága a parton.
40.000 Ft-ot szánnék rá (+/- 1-2.000 Ft)
Elvárásaim a szokásosak, szép képminőség, halk üzemelés...
Ha tényleg a patron olcsósága számít, akkor valamilyen mostani EPSON. 500 Ft bele egy után gyártott patron. Ellenben kevés van benne (9 ml) és annyi a hátránya, hogy ha egy darabig nem nyomtatsz, beszárad a fej és mivel házilag már nem lehet kiszedni ezekből a kocsit (legalábbis nekem nem sikerült), kuka.
Most egy HP 3050A-t használok. Drága bele a patron (utángyártott 4-5000 Ft, de 21 ml-es, nincs fejbeszáradás, mert a HP-nál a patronnal egybe van. Hosszú távon a HP-val jövök ki jobban. Ráadásul ez Wifis, ami jó, mert nem kell a gép közelébe erőltetni, plusz itthon minden gépről elérem. Szerintem otthonra ebben a 2 márkában érdemes gondolkozni és kb 20 körül már nagyon jót kapsz. Egyik sem tud többet a másiknál, akármilyen felbontást is írnak rá. 300 dpi-nél úgysem nyomtatsz szebbet, mert nem lehet észrevenni a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!