Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HD7950 VS GTX670!?

HD7950 VS GTX670!?

Figyelt kérdés

Melyik kártya az erősebb? Melyik lesz jövőképesebb játékok terén?

Nem számít,hogy mennyivel olcsóbb a HD7950. Ahogy láttam a prohardveres tesztben kb ugyan az ta teljesítményt nyújtják. De a mostani driverek alapján melyik a jobb? És a jövőben melyik vég kártyájára optimalizálják majd a játékokat? Legfőképpen a BF4,Resident Evil 6, és a Crysis 3,GTA V érdekelne.

2013. jan. 13. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Kezdeném azzal hogy az EA játékok jobban optimalizáltak NVIDIA karikra. Speciel BF3 meg Crysis 2 borzalmas teljesítményt nyújt HD6950-en egy GTX560Ti-hez képest (nekem 6950 van, havernak 560Ti). Ez leginkább csak az anti-aliasingre vonatkozik. Én a helyedbe a GTX670-est választanám (első blikkre modnom ezt)

Most pedig megnézem a neten hogy milyen milyen teljesítményt nyújt (eddig nem tettem meg)

Jaja, 670!

[link]

Ha megnézed Portal 2-nél meg BF3-nál, ott nagyon durván megelőzi a GTX a 7950-et.

Én mindenképpen a 670-est javaslom, én amikor a 6950-emet vettem 2012 januárba vettem, akkor 65 ezerér, és abban a pillanatban BF3 volt a legmagasabb igényű játék, azt most is viszi maxon, de Crysis 3 az már köhög rajta (ezt onann tudom hogy játszottam a fejlesztői verzióval, az Alpha-val. Akkor nem voltam annyira jártas ebben a témában, de megbántam mert a játékaim nagy része (nagy BF és Crysis fan vagyok) mind NVIDIA-ra vnnak optimalizálva. De legközelebbi kártyám tuti Nvidia lesz.

2013. jan. 13. 21:44
 12/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

mindkettö fogja uralni a piacot kérdezö emiatt nem kell aggódnod

ha kijönek új széirák és lépést akarsz tartani koral akkor majd le kell cserélned öket ez mindég is igy volt

szóval nem értem kérdést mit is szerretnél

nem nem fog kipusztulni egyik gyártó sem ügyesek ám nagyon

én HD7870 nél jobbat sosem vetem voln most meg már föelg nem mikor HD8xxx a nyakunkon

nvidia vonalon meg GTX660Ti elég de nvidia mind elég rosz árban van

akár menyire jók még 10-20ezrerel olcsóbb átalag áral sem lenének jó ár érték arányban

2013. jan. 13. 21:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! :) Jöhetnek még a válaszok,vélemények. :)
2013. jan. 13. 21:52
 14/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

itt konkrétan felsö és alsó kategóriára gondolok nividánál

mert pont közép kategória realitve kiegensulyozot türhteö áru GTX650Ti, GTX660 és még sima GTX650 is nvidia szemel nézve nincs anyira rosz árban

de ezek a GT610,620,630,640,670,680 ok elég rosz árban vanak ahozképest amit érnek

persez kitudja lehet tul sokba került legyártani nvidiának de hát ez legyen az ö gondja késöbb igy többet fog bukni ugyis

mondjuk igaz emiat sem kell félni hisz nem csak átlag mezeifelhasználókból áll a világ:)

2013. jan. 13. 21:55
 15/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#14 GTX660Ti kimaradt sorozat listámról természetesen talán ez a legrosszab árértékü pedig ezt lene leg érdemesebb veni...

majd 90 be kerül ahol már 670 is van madjenm

mikor kb. 60ezererért is volt régen és táalgabn 70 körül is

szóval iylen árakaban türhetö vétel lene söt nvidia vonalon Best Buy szerintem (ahogy amd vonalon 7870 best buy)

2013. jan. 13. 21:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Én viszont elég nagy BF/Crysis/VALVe fan vagyok és ezeknél NVIDIA jobban áll. Ha megnézed a listákon, nagyjából ugyanolyan erősek, de ha valahol a 670 jobb, akkor ott sokkal.

Én a 20k forint árkülönbség ellenére is a 670-et javaslom. csak valamennyire OFF: procit nemtom veszel-e vagy vettél-e már de ha még nem akkor mindenképpen az Intelt javaslom (AMD-m van azért mondom)

2013. jan. 13. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!