HD7950 VS GTX670!?
Figyelt kérdés
Melyik kártya az erősebb? Melyik lesz jövőképesebb játékok terén?
Nem számít,hogy mennyivel olcsóbb a HD7950. Ahogy láttam a prohardveres tesztben kb ugyan az ta teljesítményt nyújtják. De a mostani driverek alapján melyik a jobb? És a jövőben melyik vég kártyájára optimalizálják majd a játékokat? Legfőképpen a BF4,Resident Evil 6, és a Crysis 3,GTA V érdekelne.
2013. jan. 13. 21:25
1/16 anonim válasza:
GTX670 a HD7950 kb. a 660Ti szintjén van. A GTX670 meg a 7950 és a 7970 között van valahol.
2/16 anonim válasza:
Nagy butaságot írt az első válaszoló.
A 7950 jobb.
3/16 anonim válasza:
Tapasztalat? Én már játszottam mind 2 kártyával.
4/16 anonim válasza:
Hűha, már énis.És a 7950 jobb volt, és nem csak olyan játékokkal volt kipróbálva ami direkt az nV számára optimális;)
5/16 anonim válasza:
Tudtok ám ökörséget kérdezni, maradjunk annyiban, hogy ahová az egyik kártya elég oda a másik is illetve ahová kevés lesz az egyik ott a másik is elvérzik.
6/16 anonim válasza:
Szerintem túl sok itt a Radeon fan...
8/16 A kérdező kommentje:
zsolti, én csak arra lennék kiváncsi,hogy melyik cég kártyája nyújt jobb teljesítményt. A BF3 az egy NV-s kártyákra optimalizált játék. Ott a 7950 nem nyújt olyan teljesítményt,mint a gtx670. Persze van olyan játék ahol ez pont fordítva van. De melyik cég fogja "jobban" uralni a játék ipart?
2013. jan. 13. 21:41
9/16 anonim válasza:
Ezt így egyáltalán nem lehet tudni h melyik fogja jobban uralni. De ha tippelni kéne mind2 ugyan annyira XD Vagy ha csak 1 et lehetne mondani, akkor a HD.
10/16 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=bqB2IR34ff4
Egy kicsit az nVidia felé hajlok, de amiben az egyik gyengébb egy kicsit abban a másik kicsit jobb. Az biztos hogy az AMD-nek jobb az ár/érték aránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!