MCP micsoda? Meik része az alaplapnak? Valameik chip?
Figyelt kérdés
egy hömérséklet figyelö progonak köszöhetöen tudom hogy egyáltalán létezik,és több mint 50fokos,rakjak rá hütöt?hovakell?az alaplap egy BIOSTAR MCP6P M2+ N68S+2013. jan. 13. 20:59
2/5 A kérdező kommentje:
És az meik chipp?holtalálható érdems rá ventivel hüvüs levegöt fúvatni?
2013. jan. 13. 21:16
3/5 anti paladin válasza:
Az alaplapon lévő szürke hűtőborda alatt van.
4/5 A kérdező kommentje:
1 db szürke hütöborda van rajta,de az alat nem az integrált grafikusnak a proceszorja van?
2013. jan. 13. 23:16
5/5 anti paladin válasza:
Emlékeim szerint van még belezsúfolva pár funkció. Akkor is melegszik ha nem az integrált gpu-t használod. Régebbi alaplapomon is nvidia chipset volt, melegedett is rendesen.
Én kicseréltem rajta a bordát és napközben magasabb fordulatszámra állítottam a prociventit, így sikerült 50 fokon tartani a chipet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!