Mi számít gamer alaplapnak?
Figyelt kérdés
és egyet tudnátok ajánlani? procsszor foglalat= LGA 11552013. jan. 13. 11:58
1/7 anonim válasza:
Gigabyte H77-D3H
Szerintem egy i5, meg ezzel simán el tudsz játszogatni :D
2/7 anonim válasza:
Szia!
Én az előbb ajánlott alaplap nevébe még becsempésznék egy M betűt : Gigabyte H77M-D3H
itt ez a link, itt meg tudod nézni a spec. dolgokat :D
Remélem segítettem
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
a második válaszoló alaplapjával kapcsolatban:
-nekem nem kell 2 pci express nem fogok sli-zni a grafikuskártyákkal (ink egy erős, mint sok gyenge)
-4 RAM nem sok picit?
én ezt néztem ki: Gigabyte B75M-D3V
vélemény?
2013. jan. 13. 16:46
4/7 anonim válasza:
Legelső válaszoló vagyok. Kérdések úgy szólt mi számít gamer alaplapnak :D én csak véleményemet elmondtam hogy milyen számít szeritnem már annak, kikötéseid nemvoltak, és ha neked sok a 4ram nyugodtan vehet 2ramost lapot is azzal sincs semmi gond.:) 1videókártya is elég természetesen, a másik, nézd meg milyen gépházad van nehogy rossz típusú lapot vegyél bele. gondolok it : ATX,MicroATX. mert amit te mondtál az microATX es és nemtudom pontosan hogy bele megy e az ATX es házba.:D
5/7 A kérdező kommentje:
CoolerMaster Elite Knight-házam van... az ATX a táp ha jól tudom az meg Chieftec 450W-s.
2013. jan. 13. 18:17
6/7 anonim válasza:
Gamer cuccost akartál, azt írtam.
_
És a másik válaszoló nem a tápra gondolt, hanem az alaplap méreteirexD
_
(amugymeg a válaszom lényegtelen volt, az alaplap ugyan az mint amit az előző válaszoló írt, csak kis méretben. most esett le, ezért bocs)
_
:D
7/7 anonim válasza:
akkor jó lesz bele a microATX, ATX lap is. Chieftec mi? CTG?GPA?GPS? amúgy lényegtelen, de a Ctg ajánlott. nekem is az van Chieftec CTG 500w. semmi gondom nincs vele :) jó kis táp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!