Miért működik PIO üzemmódban?
Van egy Rack super a gépembe, amibe egy olyan vinyót tettem a minek a teljesítménye 100%, a kondíciója pedig 97% ami ugyebár szinte tökéletes!
Nos az a helyzet, hogy csak akkor hajlandó 100%-on működni, ha a rackben ott a vinyó, a rack bekapcsolt állapotban, majd bekapcsolom a gépet! Ez minden esetben jó!
De tudtommal a rack-nek az a célja, hogy bootolás után is, menet közben is tudjunk vinyót csatlakoztatni, én ezt úgy szoktam, hogy beleteszem a rack-be a vinyót, bekapcsolom majd: rendszer<hardver<eszközkezelő, és ott a hardverváltozások keresése menüpontra kattintok. Meg is leli a vinyót fel is ismeri, de viszont így már csak PIO üzemmódban működik!
Mi lehet a baj?
Minden hibalehetőséget (szerintem) kijavítottam vadonat új IDE kábel, rack kábelének ellenőrzése, de hiba nem lehet mert ahogy fentebb is írtam, ha úgy kapcsolom be hogy a vinyó már benne van a rack-be akkor 100%-on megy!!
nem lehet hogy maga a rack ata 66 ?
egy fotot a winyorol és a rack belsejéröl mármint a fiokrol tudnál mellékelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!