Ehhez a konfighoz elég 400w-os táp? Lent! :D
AMD Phenom II X4 965 Black Edition processzor
Asrock 960GM-GS3 FX alaplap
Cooler Master Hyper TX3 EVO RR-TX3E-22PK-R1 processzor hũtő
CSX 4GB DDR3 1333Mhz CSXO-D3-LO-1333-4GB memória
Hitachi 500GB 16MB SATA2 merevlemez
Samsung SH-224BB/BEBE fekete OEM DVD író
Sapphire 7770 1GB DDR5 11201-02-20G videokártya
Kicsit jobb alaplap mehetne bele.A hűtőt hagynám későbbre,és az árából kijön egy jobb alaplap.
Minimum egy ilyen:
De egy ilyent megérdemelne ez a konfig:
vagy
Mondjuk azt sem szabad elfelejteni,hogy a 125 TDP-s Phenomok gyári hűtője NAGYON hangos,így megértem a hűtő beszerzését,de ez akkor sem kéne az alaplap róvására menjen.Hiába BE a CPU,és hiába a jó hűtő,amíg ilyen alaplap van alatta,addig úgysem tudod tuningolni.(ha ez a célod)Amúgy én már inkább FX-ekben gondolkodnék,de ha jó áron van a Phenom,akkor az is jó vétel.
"Egy FX-4000-nél jobb a Phenom II X4 BE"
Nem mondanám,hogy jobb.Talán azok a programok,amik csak egy szálon képesek futni,és nem szeretik ezt az új modulos architektúrát,ott talán jobb egy kicsivel,de összegségébe véve jobb vétel egy FX4XXX.Én most konkrétan az FX4300-ra gondoltam,FX4100 vs.Phenom X4 965 az kb. egy szint.De szerintem az FX4100 is jobb vétel az újabb technológia miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!