Sajna vettem egy gépet 3 magos proci 4gb ram de nem ez a lényeg hanem a videókártyám :S Itel AMD 760G Max 1024Mb Videókártya és azt írja h másnéven ATI Radeon HD 3100 ezzel tudok jáccani?
én 2 hétig nyuvasztottam mindenki tmire összeraktam egy konfigot 130 000-ért
azóta is kérek ajánlatokat de 160-200 közt akarják csak rámsózzni ugyanazt.
igaz minden trükköt bevetettem..
va még nem vetted meg mondhatok egy pár trükköt
Lehet hogy 1 év kicsit késő? :S no mindegy azért leírom hátha valami csoda folytán nem vettél volna bele videókártyát...: én vettem egy gépet 53ezer forintért 2 mag proci 4GB RAM intel HD graphics 4000 vagyis egy integrált roncs videókártya.
Sajnos én sem összerakattam, ez hiba volt, viszont utólak hozzádobtam 21ezer forintot és vettem egy ASUS ATI RadeOn HD7750 videókártyét bele, és így összesen a gép lett 74ezer forint (és nem pedig 130ezer...). Azóta crysis 3 nem fullon de high grafikával 30-40 FPS, Assasin's creed 4 nem fullon de ultrán minden csak a szűrők nem mert azt szerintem irreálisan magasra lehet állítani mármint értelmes ember gépéhez képest :) de szerintem észrevehetetlen az a külömbség, gyönyörű volt a játék cod meg ilyeneket mindent visz, MMPRPG-ket mindent LOL-t is max grafon (azért írtam le ennyi félét mert nem tudom mivel szeretsz játszani...) Szóval szerintem még jobban megérte mint egy összerakott gép 130-ért Persze nem tökéletes és a Battlefield 4 csak mediumom fut rajta, de ha neked ennyi elég akkor szerintem megéri! Sok szerencsét és bcsi a késői válaszért! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!