Van egy MSI CR630 nevű laptopom és 64 bites, procija (AMD Athlon II Dual-Core P320), a VGA pedig ATI Mobility Radeon HD4270-es széria. A lényeg az hogy tudomásom szerint a videokártya benne 512 mb-os. Ti mit gondoltok hány megabájtos a vkari?
Nem értem miért raknál fel 32-bites oprendszert 64-bites helyett... ez egy lépés vissza. Ülj le, egyes.
Viccet félretéve, lehet azért annyit ír, mert tényleg annyi van? :)
Nekem régen volt egy Radeon X1050-es videókártyám 256MB VRAM-al, de a Windows viszont 512MB-nak látta. Valszeg mert a felét a rendszermemóriából csípte le. Lehet nálad is így van.
De lehet, hogy 64-biten megoldódna.
ok, amugy mikor még 64 bites volt rajta akkor nem fagyott a sims 3 most meg hát igen igen :S:D, mert már olvastam valahol hogy a 64 bites gépen 32 bites op nem mindent tud maximálisan használni vagy mi és állítolag ezért ismer csak fel 256 mb ot, amugy nem hiszem,hogy a rambol vesz el memoriát mert amikor megvettem nekem azt mondták h 512-es.... De hát majd kiderül.. Amugy köszi a választ!
Nem tudtok olyan 64 bites win 7-et amin az összes verzió rajta van és persze magyar :)ezer köszönet mindenért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!