Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy MSI CR630 nevű laptopo...

Van egy MSI CR630 nevű laptopom és 64 bites, procija (AMD Athlon II Dual-Core P320), a VGA pedig ATI Mobility Radeon HD4270-es széria. A lényeg az hogy tudomásom szerint a videokártya benne 512 mb-os. Ti mit gondoltok hány megabájtos a vkari?

Figyelt kérdés
A kérdésem pedig az, hogy most jelenleg 32 bites op.(win7) van rajta , kiválo minden de, mikor megvettem külföldön a gépet akkor kaptam hozzá ajándékpa egy sims 3 at és nagyon jol vitte a gép, ekkor még 64 bites op. volt rajta, most csak ugy probaszerűen felraktam a gta 4 -et (tudom h nem menne normálisan/sőt sehogy :D/), de a grafka beállításnál azt írja ki a játék hogy csak 256mb-os a videokártyám pedig tudomásom szerint nem annyi meg direkt ugy vettem meg hogy mennyenek rajta játékok is :D, ez annak az oka lehet hogy 32bites op. van a gépen 64 bit helyett?? (amugy ezt már a ramnál észrevettem mert 4gb bol ccakk 3 érhető el a gép számára)
2011. dec. 11. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem értem miért raknál fel 32-bites oprendszert 64-bites helyett... ez egy lépés vissza. Ülj le, egyes.

Viccet félretéve, lehet azért annyit ír, mert tényleg annyi van? :)

Nekem régen volt egy Radeon X1050-es videókártyám 256MB VRAM-al, de a Windows viszont 512MB-nak látta. Valszeg mert a felét a rendszermemóriából csípte le. Lehet nálad is így van.

De lehet, hogy 64-biten megoldódna.

2011. dec. 11. 10:35
 2/7 Jenci ***** válasza:
Megosztott memóriája van a kártyának ez 512 Mb.A hogy írták előttem is a maradék 256Mb-ot a rendszermemóriából veszi el.
2011. dec. 11. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
A 64 bitest rakd fel ha 4 GB RAM van benne. Ugyanis csak az tudja kezelni a teljes memóriát.
2011. dec. 11. 11:14
 4/7 A kérdező kommentje:

ok, amugy mikor még 64 bites volt rajta akkor nem fagyott a sims 3 most meg hát igen igen :S:D, mert már olvastam valahol hogy a 64 bites gépen 32 bites op nem mindent tud maximálisan használni vagy mi és állítolag ezért ismer csak fel 256 mb ot, amugy nem hiszem,hogy a rambol vesz el memoriát mert amikor megvettem nekem azt mondták h 512-es.... De hát majd kiderül.. Amugy köszi a választ!

Nem tudtok olyan 64 bites win 7-et amin az összes verzió rajta van és persze magyar :)ezer köszönet mindenért :D

2011. dec. 11. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
De. Torrent oldalakon találsz ilyet.
2011. dec. 11. 12:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is tudom csak kérdeztem valakit aki esetelg oylat használ és tud valami normálisat ..
2011. dec. 11. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Bárkit kérdezel, azt tudja írni, hogy tölts le egyet magadnak. E-mailben senki nem fog elküldeni neked egy Windowst. Meddig tart regisztrálni? 2 perc. Úgyhogy hajrá Kérdező!
2011. dec. 11. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!