Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen kabel kell, hogy...

Milyen kabel kell, hogy osszekossek egy TV-t egy PC-vel?

Figyelt kérdés
Szoval VGA kabelem van, de ezzel nincs hang!Milyen kabel kellene, hogy legyen hang?HDMI kabellel is ossze kottem de ott sem volt hang mert elmeletelig a videokartyat( Gefore 9600GT) osszekoto kabel(Ami ahhoz szukseges, hogy ha HDMI kabellel kotom a TV-re akkor legyen hang) hianyzik!Szoval milyen kabellel tudnam megoldani, hogy legyen kep es hang is?Elore is koszo a valaszokat!
2013. jan. 12. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:

VGA-t és a TV-t:

-D-sub (nem ajánlom)

-DVI

-HDMI

Alaplapi/bővítő hangkártyát:

-jack-RCA

-optikai

-koaxiális

2013. jan. 12. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem sem volt hang ha vga-val kötöttem össze vettem egy ilyen kábelt és most van hang [link] ez 5m-es és csak 700ft
2013. jan. 12. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Amúgy a DVI és a VGA alapból nem visz át hangot.
2013. jan. 12. 15:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a VGA nem viszi at a hangot!

De osszekotom VGA kabellel akkor van kep, es osszekotom Jack-RCA kabellel de akkor sincs hang?Nem tudom mi lehet a gond??

2013. jan. 12. 15:27
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

Itt egy kep,hogy mit hova dugok!

2013. jan. 12. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a homályos képen látható VGA bemenet alatt egy Jack bemenet lenne látható, akkor oda kösd a hangot, Jack-Jack kábellel.
2013. jan. 12. 16:51
 7/7 A kérdező kommentje:
oke, megprobalom :)
2013. jan. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!