Az normális-e, hogy egy gigabyte 8600gt-nek kevesebb cpu erőre van szüksége ugyanahhoz a grafika futtatásához, mint az Asus GTX650Ti-nek?
Mert ugye F1 2012-őt futtatok 1440x900-ba, és az asus, hogy rendesen fusson ne szaggasson ugyanabba a (cpu load line claibration, digi+vrm stb.) grafikába fel kell húznom a cput-t ezekkel amit zárójelben írtam.
És az asusnál a cpu hőfok 70-80 fokig fel meg, míg a 8600gt-nél 65-70 a max. Szóval nem értem.Ugyanabba a cpu(pl. power saving) alapállásba szaggat a 650TI-vel, de mint modntam a 8600 gtv-el nem.
igaz, hogy rajta volt a 8x-os mintavételezés, míg gt-nél csak 2x-es.
De letesztelem tök egyforma beállítással.
"szerinem tartom hogy teljesen más,alaplapal kéne kiprobálni pl. egy msi 970 el
hogy fent ál e probléma kormányal és vga val netán még cpu val is
. "
Gondolkotztam, hogy asrock fatalty legyen, de prohardveren lebeszéltek, mert elvileg ez olcsóbb meg jobb tuningra.ja a feszt automatikusan állítja, lehet ez is gond a hőfoknál, nem én húzom, nem én állítgatom manulisan.
Igaz az EVo-nál megróbáltam, de nem jött be.Lehet nem lenne akkora hőfok, ha kitezstelném ,de prime 95-re meg ilyenekkre ezer évet kell várnom, mire "lesz" valami.
(bocsi a helyesírási hibákért, sietek)
"Akor valami patch/fix nincs? "
Figyelj, játékhoz kijött a legújabb 10 vagy 11-es.
Köszi azért a segítséget, megróbálom a lóvét visszaszerezni, vagy valami más megodást kipróbálási lehetőséget kérni tőlük, ha ez nem megy.
Értem
én már lefáradtam, kicsi mobilon ezen rágodok :D
.
tudom hogy volt evo most meg sabre
.
de ez mért volt?:) evo tönkre ment?
evo val is fent ált ez a probléma?
valahogy így
ezt nem értetem iletve letem voln kiváncsi
...
játékkészitök már csak ilyenek az eredetiben keresztbe tesznek a vásárlóikal
warezban meg minden szép és jó:D
Warez meg nem hiszem ,hogy jobb mert ott írkálták, hogy vannak bizony gondok, mert ott nincs még 10-11-es patch.
Kormányhoz is keresek újabbat, hátha tallok, persze a logitech profilerben is mindent állígattam.
És csak ez az egy játék!!??? Megáll az ész:D :)
Vagy hátha valami amd/ati-ra tudnám cserélni, ehet azzal nem lenne ilyen probléma.
Melyik márkákat ajánlod ha amd vga-nál kötnék ki?
Shappire?
"AA-t toltad kicsit fentebb "
Mi ez az AA?
http://www.youtube.com/watch?v=698_XU7yXEA
A második percnél világos, miket húztam fel, mindent szinte maxra, de volt, hogy félig, nem hiszem, hogy a rendszeremnek gondja van, még a vga sem biztos, mert mint mondtam csak egy játékkal csinálja.
Ja, a melegedés:
Azért lehet, mert a vga(650ti) minden a játékon belül maxra volt húzva és ugye kellett a cpu erő, a másiknál(8600gt) azért nem melegszik úgy mert ott a mintavételezés nincs vagy 2x-es és a felbontás sem 1650x1050, hanem csak 1440x900.
Azt még kipróbálom, hogy a logitech régebbi drivereket teszek fel, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!