Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a gond sapphire 7750-es...

Mi a gond sapphire 7750-es videokártyámmal?

Figyelt kérdés
Ameddig nem installálom fel a drivert addig megjeleníti a képet.Utána feltettem a catalyst control center-t a Cd-ről restart,és a windows üdvözlő képernyő fekete fehér csíkos lett,azután elsütétül a kép,a monitor nem kapcsol ki és hallatszik a windows szignál!Már a netről is töltöttem le driver-t,azzal is ugyanez a helyzet.Csökkentett módban működik...Mi lehet a gond?Driver hiba?Vagy kuka a kártyának?
2013. jan. 10. 23:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Amúgy az alaplap Lenovo Thinkcentre m55p,a chipset intel.
2013. jan. 11. 08:27
 12/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Mért kéne kukába dobni?

használtan veted?

mert 7750 biztos garanciális még

legaranciáztatod és enyi

kifogtál egy gyári hibásat

2013. jan. 25. 06:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Először is takaríts le ezt a catalyst control center-t

Most telepítettem egy ugyanilyen videokarit, és ugyanez volt a baj vele. Csak az alap drivert tedd fel, semmi mást.

Előtte ellenőrizd, nem-e tette be másodlagos megjelenítőt. Olyat is szokott csinálni, ámbátor szerintem az használati hiba.

És ugye, 64-bites rendszerhez van a drivered, nem 32-hez?

Ha ezek után mégsem megy, nézz el a gyártó honlapjára, támogatja-e a 64 bitet minden egyes hardvered, alaplaptól kezdve.

2013. jan. 25. 07:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezzel a driverrel próbáld meg:

[link]

Itt az elsőt tölds le, az opional downloadsnál is az elsőt!

2013. jan. 25. 08:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Próbálkozz a Sapphire honlapjáról letöltött driverrel.

[link]

Nem tudom segít-e, de régen csinált olyat a catalyst, hogy kétszer kellett lefuttatni, hogy egyszer normálisan működjön, mert amikor elsőre telepítette az ember, akkor kizárólag 16 színnel volt hajlandó kihajtani a monitort. Másodikra viszont helyrebillent a világ rendje.

2013. jan. 25. 08:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon szépen,meg fogom próbálni,tehát már másnak is volt ilyen gondja?megpróbálom csak a driver-t.
2013. jan. 25. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!