Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a gond a videokártyámmal?...

Mi a gond a videokártyámmal? Vagy nem is azzal van probléma?

Figyelt kérdés
Felraktam ma a Dead Rising 2-t és még egy játékot és az volt a problémám, hogy a kép tökre pixeles lett és annak a felületnek aminek feketének kellenellenni tiszta piros pixeles lett. A kép még bejött de ilyen piros pixelek voltak. Le akartam Print Screen-elni de nem sikerült, miután be akartam másolni a képet Paint-be csak egy fekete pacni volt. Sapphire HD4850-esem van, még garis (ezért lenne fontos szóval, mert ha ez vidikari probléma azonnal viszem vissza mert nem történt vele semmi olyan ami ezt csinálta volna vele) eddig nem csinált ilyeneket, nagyon szépen hozott be mindent. De ennél a két játéknál ma ezek a piros kockák (azért mondtam pixelt mert kb. akkorák) bejöttek és a kép is bejött de hát így játszhatatlan. Ha másik olyan játékot indítok el ami már régebben fent van azok szépen mennek, de ezek nem. Bocs ha hosszú voltam, köszönöm előre a tanácsokat!:)
2010. nov. 4. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Frissítsd a videókártyád driverét...próba szerencse..
2010. nov. 4. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt a videokártyád "Sapphire HD4850" weboldalán megtalálod a frissítést,nekem ATI Radeon van és bekelet álítani hány bit-es (nekem 32 és vista) csak mindent kijelölsz,hogy mi jellemző a gépedre,lehúzod és futtatod...
2010. nov. 4. 20:41
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm megpróbálom. közben találtam egy pont ugyanolyan képet ami az én problémám is: [link]
2010. nov. 4. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Szivesen ;) .. Még ha egy effect lenne képre azt mondanám,hogy tök jó :D ...de így..
2010. nov. 4. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
figyelj nem éri meg keresgélni a frissitéseket ragd fel ezt: driver checker meg keresi a legújabb frisstéseket mindenre: VgA, USb, proci, hangkártya amit akarsz küldhetek linket is ha érdekell ;)
2010. nov. 4. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem tutira érdekelne... Lécci küldj
2010. nov. 5. 15:14
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a driver checker-es tippet:) link nem fontos mert megtaláltam. de előzőnek leírom: [link]
2010. nov. 5. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon kössz ;)
2010. nov. 5. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!