Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB WIFI Probléma Mi lehet a...

USB WIFI Probléma Mi lehet a gond? :S

Figyelt kérdés
Szoval vettem egy TP-link TL-WN721-t És 3napig jól müködött és 4.nap ki irja ip cim ütközés...Azóta nem hajlandó kapcsolodni hálozatokra furcsa mert a telefonom meg tud kapcsolodni....Mi lehet a probléma??:S
2011. márc. 3. 14:23
1 2
 1/18 P.O.C. ***** válasza:

Ha minden kliens a DHCP szervertől kér IP címet (ami egyébként az alap beállítás), akkor nem lehet IP ütközés, mert a DHCP szerver nem fogja kétszer ugyan azt a címet kiosztani. Első körben indítsd újra a routert.

Egyébként akkor is ez a hibaüzenet, ha a hálózaton belül két vagy több számítógép név azonos. Ilyen esetben egyszerűen meg kell az egyikét változtatni. Ezt megtalálod a rendszer beállításoknál.

2011. márc. 3. 14:33
 2/18 A kérdező kommentje:
De nekem nem routerem van:S USB adapter Am meg a szomszédtol lopom a netet
2011. márc. 3. 14:40
 3/18 A kérdező kommentje:
De eggyik reggel írja hogy ip ütközés...És azután már nincs net de telefonommal meg tudok netezni:'(
2011. márc. 3. 14:41
 4/18 anonim válasza:
Nem lehet hogy a szomszéd észlelte , hogy te lopod a nettjét , és tett ellene ?
2011. márc. 3. 14:45
 5/18 A kérdező kommentje:
Akkor telóval se tudnál rá menni:D
2011. márc. 3. 15:05
 6/18 A kérdező kommentje:
Akkor telóval se tudnák rá menni:D
2011. márc. 3. 15:05
 7/18 P.O.C. ***** válasza:

Így járnak a tolvajok. :D

Talán annyira mohó voltál, hogy a szomszéd ezt észrevette és MAC filtert állított be a routerén úgy, hogy csak ezen adapter MAC címét zárta ki. :)

2011. márc. 3. 15:11
 8/18 A kérdező kommentje:
És ha veszek egy másik Adaptert?:O
2011. márc. 3. 15:12
 9/18 A kérdező kommentje:
Akk ha menne másikkal akkor Nem torrentelek Meg Nem töltögetek csak Counter Strike 1.6 xD
2011. márc. 3. 15:14
 10/18 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen gondom a TP-s usb stikkel.

Az oldotta meg,hogy az Eszközkezelőben eltávolítottam az ő illesztő progiját és a TP-hez kapott mini CD-ről pedig újra föltelepítettem.

2011. márc. 3. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!