Mennyit fogyaszt a gép?
Lap: biostar a55ml2
Proc: amd a4 5300
Hdd 160gb 7200rpm
4gb kingston ram
Táp: hexa 400
Vga integrált
Látszik, hogy sokat járt fizika órára. :)
Egyébként alapjáraton 100W alatt kell ennie ennek a gépnek. Terhelés alatt felszökhet szerintem max. 150W-ig.
100 watt körül.
Az alábbi linken mérik a konfigok fogyasztását. Na, a konnektorból felvett fogyasztást mérték külön ki kütyüvel. :)))
egy tananyag ha valakit érdekel: [link]
Egy mondatot kiemeltem belőle:
A legegyszerűbb, amit laikusok gyakran megkérdeznek, hogy vajon egy 500 wattos táp 500 wattot fogyaszt-e. A számítógépes áramforrások kapcsoló üzemű tápok, így csak annyi áramot vesznek fel, amennyire az aktuális terhelés kielégítésére szükség van. Ha a konfiguráció 300 wattot igényel, akkor egy 80% hatásfokú 500 wattos táp 375 wattot fog felvenni.
Nekem őskövületű Pc van otthon, van rajta fogyasztásmérő (csak ezt a gépet méri)
Lapmonitorral(8 éves) fogyaszt maxon 200 wattot, ha kicsi a terhelés akkor lemegy 140-re is. Pentium III amd2200+ GeforceFX5500. Chieftec 650W táp
na megnéztem
a proci tdp-je 65 watt; ez a maximális érték, a többit is belevéve az egész gép maximális fogyasztása nem éri el a 100 wattot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!