Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálja ezt, a játékoknál?

Miért csinálja ezt, a játékoknál?

Figyelt kérdés
Állandóan vagy kilép csak úgy magától, vagy lefagy egy játék, játék közben, és kicsit már idegesít, hogy szinte állandóan mentenem kell. Mit tegyek, hogy ne csinálja ezt? (mellesleg régen nem csinált ilyent, olyan 2-3 évvel ez előtt [igaz az óta egy párszor le is lett már formázva a gépem])
2013. jan. 10. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
milyen játék
2013. jan. 10. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Szoftveres hiba: Operációs rendszer újratétel,nem visszarakni a friss oprendszerre a torrentes,vírusos játékokat.

Hardveres probléma: Tápegység ellenörzése,működő,hibátlan,minőségi táp elkérése jó ismerőstől próba miatt,hogy azzal is fellép-e a probléma.

Ha nem,megvan a ludas.

Ha igen,akkor tovább kell menni.

Processzor milyen hőfokra megy fel,amikor már kilép a játék,lefagy?

Gyári hűtő,vagy utángyártott?

Videókártyánál ugyanezek a kérdések.

Voltak-e problémák ezelőtt?

Elsőnek,látatlanba ezeket tudom tanácsolni.

2013. jan. 10. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:

remélem, van valami txt-d, ahonnan ezt bemásoltad, különben csodálom a türelmedet, ha ezt mindig gépeled xD

2013. jan. 10. 18:51
 4/5 A kérdező kommentje:

#1 Imperivm III: Great Battles of Rome

#2 Szoftveres hiba: Boltban vett, eredeti op rendszerem van, a játék nem vírusos, amit torrenten szedtem le

Hardveres hiba: elkértem, és azzal is ugyan ez van

Gyári hűtő van benne (minden gyári benne)

Előtte még nem voltak ilyen problémák.

2013. jan. 10. 19:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap előtt ki lett pucolva a gépházam belseje (tiszta por volt), és utána normális volt. Most csak ki lép magától, de ez is idegesít. Ez ellen mit tegyek? o.O
2013. jan. 15. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!