Antony666 kérdése:
Lecseréltem egy gigabyte nvidia gtx275ös videokártyát egy asus nvidia gtx650es kártyára és sajnos azt tapasztaltam, hogy az asztali ikonok betűk homályosak nem élesek és játékoknál is jóval lecsökkent az fps értékem a régi kártyával szemben. Oka?
Figyelt kérdés
Am a gép konfigom: intel core 2 quad 2.8 as proci, gigabyt ga-ep45-ud3lr alaplap,4gb ocz 1066Hz-es platinum ram,550W-os gigabyt táp.2013. jan. 7. 17:20
2/9 Golan Trevize válasza:
Sima VGA kábellel csatlakozik a monitorod a hálókártyára?
Nyomd meg az "Auto" gombot a monitoron. És ha van rá lehetőséged, váltsd DVI kábelre.
DVI kábellel csatlakozik?
Ellenőrizd le, hogy a beállított felbontás megegyezik-e a monitor natív felbontásával.
3/9 A kérdező kommentje:
Ha autot nyomok a monitoron mivel fog változni a kép/fps- em? Csinálhatjak csak e miatt?
2013. jan. 8. 10:39
4/9 Golan Trevize válasza:
Először telepítsd, frissítsd a drivert, mint az eslő mondta.
Utána jönnek, amiket én írtam.
5/9 A kérdező kommentje:
A telepítés és frissítés már meg volt
2013. jan. 8. 13:42
6/9 Golan Trevize válasza:
És milyen kábelt használsz?
7/9 A kérdező kommentje:
sima s-sub-ot
2013. jan. 8. 22:36
8/9 A kérdező kommentje:
De a régi kártyánál nem volt gond... pedig ugyan evvel a monitorral használtam.
2013. jan. 8. 22:36
9/9 Golan Trevize válasza:
Akkor állítsd be a felbontást a monitor natív felbontására, és utána nyomd meg az "Auto" gombot a monitoron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!