Hellosztok kérdése:
3.1 ghz s intel pentium os proceszor menyibe tom el paszolni?
Figyelt kérdés
Boltba milyen árba megy?2013. jan. 10. 17:51
1/31 A kérdező kommentje:
Intel pentium 4
2013. jan. 10. 17:58
2/31 cianidetil válasza:
Így látatlanban kb 3-6 k között
3/31 A kérdező kommentje:
Hogy érted h látatlanba hát semi hibája nincs alig használt pár hónapos
2013. jan. 10. 18:10
4/31 cianidetil válasza:
Mondjuk nem ártana,ha leírnád hány socketes.
6/31 A kérdező kommentje:
Neten 19 15Közöt látam
2013. jan. 10. 18:11
7/31 cianidetil válasza:
Ha a linkbeli prociról beszélünk,akkor a megállapításod korrekt!
8/31 A kérdező kommentje:
Nem tom nekem egy asrock alaplaphoz van de nem tom mert dobozt nem kaptam hozá csak egy dobozt az alaphoz! de azt írja h ddr3 ram ot támogat a net irta de nekem az alaplapom ddr2 es volt
2013. jan. 10. 18:22
9/31 Közveszélyes Kontár válasza:
Ha így fogd árulni ahogy kérdezted akkor nem lesznek vevök
de ha G2120 ként árulod (mert hogy ténleg az és nem csak hasból odairod) akkor lesznek rá jelentkezök biztos
10/31 Közveszélyes Kontár válasza:
#8 :D ez így nem lesz jó ha semi ténleges info nincs róla
.
ha nem tudod Speccy (Piriform oldaláról) programot használni
akkor kérj helyszinen valakitöl segítséget vagy szépen elviszed boltba amit elakarsz adni
pl. pcx.hu szokot beveni hardvereket
.
na meg ha csak procit adod el akor kiveszed gépböl nem és ugy adod el? vagy vevö fogja kiveni?:)
és így fizikailag is látnád mi van ráirva
de ha nem értesz hozá akor nemtudom minek a kérdés hisz valakinek ugyis személyesen kel majd segitenie szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!