Melyik erősebb szerintetek mert valaki be akarja magyarázni nekem hogy a Proceszor: i7 Q740 +gtx 460m 1,5 gb erősebb játékokban mint az pc-m phenom x4 965 be sapphire hd 7850 1gb szerintetek is az am gépem erősebb full hd-ban?
Figyelt kérdés
#gamer notebook vs gamer pc
2012. dec. 13. 18:33
1/4 Komplikato válasza:
Nehéz összehasonlítani, mert a mobil procik és GPU-k néha sokkal gyengébbek mint asztali verzió hasonló jelöléssel, és kamuznak a gyártók rendesen, de az elsőben szvsz a proci izmosabb, a GPU meg pont nem. Viszont így nem az jön ki, hogy egálban vannak, de semmi előnyét nem látom játék alatt annak a notebooknak.
2/4 A kérdező kommentje:
de egy mobil cpu+vga nem lesz erősebb egy pc-nél egy mobil c2d sem azt tudja mint a pc platformos ha nem max a felét . úgy hogy szerintem i7 max pc-ben nézve egy jobb i3 teljesítményét hozza a gtx 460 met meg vagy 4xer megveri az én kártyám mivel még diszkrét vga-ban is gyöngébb a gtx 460 sokkal mint a hd 7850 . a gtx 460 kb hd 7770 szint csak a hd 7770 picit erősebb ez az én véleményem gondoltam valaki jobban tudja nálam ezek szerint nem
2012. dec. 13. 19:27
3/4 anonim válasza:
Hát, az én szvsz az asztali még proccban is erősebb. Azért mert i7 valóban nem kell hanyatt homlok magához nyúlnia az embernek. Meglátásod jó, szerintem is egy asztali i3 teljesítményét produkálja legjobb esetben is, de csakis azért, mert ezek relative alacsonyabb órajelen üzemelnek a fogyasztás/hőmérséklet miatt. A GTX460m-et meg természetesen röhögve körbeszaladja a 7850, de ez csak következtetés, ha nagyon érdekelnek a különbségek akkor YouTube...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm egy értelmes ember egyet értését végre van valaki !!! :) tisztában vagyok a vga-kal csak egy személynek szólt aki annyira elvan ájulva a laptopjától. és erősebbnek tartja a kis mobil prociját az én gépemnél sőt még ő megvan bizonyosodva róla hogy full hd-ban visz neki bármely játékot mint nekem . én már csak azért sem értettem egyet a véleményével mert régóta foglalkozok a vga-kal és tisztában vagyok a relatív teljesítményükkel . full hd-ban meg ugye 4 és 4 magos között is max 1-2 fps eltérés lehet mivel ott már a vga ami limitáló tényező lehet többnyire nem pedig a processzor . de egy hozzá nem értő netbook heronak hiába is magyarázom ő azt gondolja hogy ami laptopban van alkatrész az ugyan azzal a teljesítménnyel bír mint egy pc-ben a lényeg a lényeg sokkal erősebb játékok terén az én gépem :)
2012. dec. 13. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!