Kovács józesef kérdése:
Miért gyorsul túl az egerem?
Figyelt kérdés
Hali! Van egy Razer Abyssusom és CoD2-ben tettem rá egy kevés hardveres gyorsítást. Nem sokat (0.15)de előfordul hogy nagyon túlreagálja mikor rántom. 4 éve tolom szóval nem a kezem a probléma. :D Mintha belaggolna vagy nem tudom. Tudnátok valami megoldást? Jha win7 64bit és 125 fps fix. Köszi előre is. :)2013. jan. 10. 12:11
1/3 anonim válasza:
nem értem miért kell gyorsítás egy ilyen egérhez. Feleslegesnek tartom:D és sokkal gyorsabb nem is lesz mivel cod2 be nem ártana fix 250 v 333 környékén. Ezen nem fog segíteni sajna 1 egér gyorsító driver sem:D v mi a túró
2/3 A kérdező kommentje:
Hát mivel ha nincs rajta gyorsítás egy 450mm-es padon a saját sensemmel az életben nem csinálok 180-as forgást akárhogy tépem le az asztalról. Gyorsítás nélkül ha feljebb veszem a senset sokkal pontatlanabb ezért kéne.
2013. jan. 10. 12:29
3/3 anonim válasza:
Jah értem:D De sajnos nem tudom így se rá a választ. :I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!