Miért csinálja ezt az egerem?
Figyelt kérdés
Pár napja, mikor netezek, akkor az egerem pislákol, hol eltűnik, hol látszik, de csak akkor, mikor netezek, egyébként teljesen jó. Mi lehet a baj?2012. dec. 25. 15:03
1/9 anonim válasza:
Az egeredet pislákol és eltűnik? Ha nem a hardver kategóriába tetted volna, akkor azt gondolnám, hogy a kurzorra gondolsz. De most komoly, hogy láthatatlanná válik az egered? Hol lehet ilyet venni?
5/9 A kérdező kommentje:
Ne nézzetek hülyének, tényleg van olyan, 2 hónapig kínában éltem, és ott vettem, az egész átlátszó műanyag, amiben van egy kis képernyőszerű, ami egy választható képet vagy videót vetít ki az egérben, így olyan, mint egy elektronikus képkeret, csak egérben, és amikor netezek, olyankor nem nem mutatja a képet/videót. Elég drága volt, és nem igen tudok visszamenni kicserélni...
2012. dec. 27. 21:38
6/9 anonim válasza:
"2 hónapig kínában éltem, és ott vettem"
Itt a válasz :DDDDDD
7/9 anonim válasza:
Ott a válasz, hogy hülye vagy, és nem a kérdező, hanem te.
9/9 anonim válasza:
Nálatok nem nehéz okosabbnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!