Fulár kérdése:
Miért telepít rossz videókártya Drivert a progi?
Figyelt kérdés
Üdv!Az lenne a problémám,hogy egy Ausus K53Br típusú Laptoban egy Ati Radeon 7470m kártya van és hiába húzom hozzá le a drivert folyamatosan egy 6320-as drivert telepít föl.Az eszközkezelőben nem jelez hibát.Más egyéb problémája nincs.Ez már a harmadik Laptop amivel dolgom van a pályafutásom során de ilyesmivel még nem találkoztam.Legális Win 8 van fent de Win 7-el is fennáll a probléma.A gép teljesen új."Apu"proci van benne(E-450)ami mellé van még egy videókártya integrálva.Talán az okozza a kevercét.Nagyon hálás lennék az ötletekért és javaslatokért!2013. jan. 9. 17:41
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm de addig én is eljutottam,hogy leszedjem a Drivert vagy a gyártó honlapjáról vagy bárhonnan máshonnan.A gond pont az,hogy a megfelelő driver a rohadt 6320 kártyának ismeri föl a 7470-est.
2013. jan. 10. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!