Milyen Processzort vegyek?
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy milyen processzort tudnátok ajánlani HP 530as laptopba.
Természetes csak Dual Core-ban gondolkodok,de annyira nem vagyok otthon a dologban,hogy tudjam melyik passzol bele,és melyik nem.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
HP-s laptopokban nem nagyon tudsz processzort tenni, szinte mint ha integrálva lenne bele.
Én is próbáltam már millió egy laptopnál, de nem ment, plussz ha tudsz is micro processzort szerezni laptopba akkor számolni kell azzal, hogy kb kétszeres árú lehet mint maga laptop.
Sajnálom hogy ezzel az infóval szolgálhattam csak, de nem akarom hogy átverjenek, meg hogy olyat csinálj aminek semmi értelme sincs.
Egy 2.0-2.33 GHz-es core2 használtan 15-20-25e.
De nem ártana tudni mi van most a notiban.
Nem biztos hogy nem cserélhető a proci. Könnyű kideríteni, általában a noti alján x db csavart leszedve fellelhető a hűtés ami alatt ott lapul a proci. Ekkor már könnyű megállapítani, h cserélhető-e. Azonban a felnyitás garivesztéssel jár, ill. a procival finoman kell bánni, nehogy megsérüljön.
Itt egy link ami elvileg a hp 530-as alaplapját mutatja, Látható az üres foglalat.
2007-ben még a HP székesfehérvári notiüzemében dolgoztam. Ott és akkor kb 9-10 típust gyártottak akkor, egyik sem volt forrasztott.
Intel(R) Celeron(R) M CPU 520 @1.6Ghz
Ez a processzor van benne Windows+Pause gomb leírásánál.
nem értek hozzá,de remélem erre gondoltál,ha nem akkor csinálok szívesen másik képet,csak mondd mire menjek az Aida-n belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!