Tehetek-e két videókártyát az alaplapomba? X16/x4 Crossfire/lsi Milyen processzort vegyek?
Figyelt kérdés
Milyen hatással van az egyik videókártya a másikra, ha az egyik pci-e csak x4 ? Jobb kettővel, vagy az egyik visszahúzza a másikat mert csak x4 ?
Vennék bele processzort is, sajna lga 775 socket :S És nem igazán lehet bele venni 4 magosat, de aki tud valahol olyat, az írja meg legyen szíves :) Ha nincs 4 magos, akkor milyen processzort vegyek bele hogy elvigye a legjobb játékokat is? Mert gondolom nem kell 1 millióért vennem bele processzort ha van két VGA benne...
Remélem sok okosságot kapok majd, előre is köszönet érte. :)
Alaplapom: [link]
Videókártya amiből kettőt vennék: [link]
2012. dec. 18. 12:44
1/3 anonim válasza:
nem vagyok egy számítógépes zseni, de szerintem ez nem működne így, ha csak nem úgy gyártják az alaplapot
2/3 anonim válasza:
tudod cfbe használni a 6850 de szerintem a legerősseb proci ami bele megy a lapba nem hajtja ki :)
3/3 anonim válasza:
Menne simán a CF!Nem húzná vissza!Játékok közbe nagyobb teljesítményt kapsz még így is,hogy 4x -es az egyik,az nem fog vissza olyan sokat,csak a sávszélességen egy keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!