80 ezer alatt megoldható egy proci-alaplap-ram-gépház? GAMER számára
Figyelt kérdés
Egy jó kis kombót szeretnék, GTX 560 VGA-m van + chieftec 550W táp..Ha lehet indokot is kérnék!2013. jan. 8. 15:12
11/13 Közveszélyes Kontár válasza:
hát azért 30 minimum fps és 25 maximum fps közt van különbség:)
mivel erre értetem 30 at igy multiznak sokan bf 3 és nem nagyavalyognak (ha mégis akkor kicsit lejebb kel venni és enyi de persze mesze nem minimmumra:D egy jó géppel)
és ez a 30 40-45 re is felmehet max.
nálad minimum 10 fps el ne csodálkoz ha idegesitett:)
általában mindég a minimum a leg léynegesebb és itt igen a proci is erösen közrejátszik de persze vga is
12/13 A kérdező kommentje:
Értem elküldtem privátba, a talán véglegesnek mondható alkatrészeket! Szerintem jók!
2013. jan. 8. 20:49
13/13 kamikaze17 válasza:
a gtx 560 bf 3 nal ultra beallitason kicsit keves lesz hogy elvezheto legyen a jatek nekem is ilyen vga-m volt egy amd phenom ii x6 1055t proci hajtotta de gyakran huzodott a kep es beszagatott mediumon lehetett jatszani szepen most gtx 670 re csereltem igy tokeletes 65-70 fps full hd ultra beallitasokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!