Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gépház ehhez a konfigurációhoz?

Gépház ehhez a konfigurációhoz?

Figyelt kérdés

Gigabyte B75M-D3V alaplap

Intel Core i3-3220 processzor

Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz memória

Palit GTX 560 2GB

Chieftec 550W tápegység

samsung 100gb hdd ( cserélve lesz )

pioneer optikai meghajtó

Az alaplap változhat, függően attól, hogy a házba mennyi ventillátor szerelhető ( az alaplapra 3 csatolható, az olcsóbbikra - ASRock B75M-DGS-re - csak 1 csatolható ).

Ház jó lenne ha 10-12ezer körül mozogna!

2013. jan. 5. 16:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is ez egy nagyon jó konfig!

Másodszor pedig hogy csak azért, mert az alaplapra 1 venti csatlakoztatható, nem kell lecserélni azt :D

A tápegységre lehet kapni olyan bővítő kábelt, amire rárakhatsz egy-egy ventit. Szóval nyugodtan tartsd meg azt a lapot, ami a legjobb lenne neked :D

A házak pedig...

Cooler Master Elite 330 (plexi nélkül is lehet venni)

[link]

Ez egy nagyon jó ház, nekem is ilyen van( kicsit vigyázz az az előlapra mikor berakod az ODD-t:)

én ebbe a házba egy 3. ventit is tudtam rakni, mégpedig az ODD alá 4db gyorskötözővel befeszítettem, és stabilan állt a "helyén"----10-13k között van

_____

Aztán még itt van néhány házacska még pluszba:

Gigabyte GZ-P5

-||- GZ-P5 Plus Black

-||- Luxo X-142

Ezek 10k körül vannak.

Remélem segítettem! :D

2013. jan. 13. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!