Édesanyámnak keresgélek laptopot. Használat: képek, videók, youtube, internet, könyvelői programok futása. Van két gép. Mind a kettő i3as procival,500gb merevlemezzel van?
Totál felesleges ilyen gép ezekre.
Kb 50 ezerért lehet laptopot venni ezekre a teendőkre.
kb ezek sem lennének sokkal drágábbak de ez most off.
másrészt meg 10 évre keresek neki gépet. nekem 4gb-os memóriám van és kb a felét használom (igaz 3ra le van korlátozva) szóval a 8-at tuti nem használja de egy árba van a 4 gigással csak elbizonytalanított a videókártya, mert láttam, hogy azt mindenki lehúzta
Ha nem 64 bites operációs rendszer teszel fel akkor ez sem fog 3-nál sokkal többet használni a RAM-ból.
Az Intel videókártyája gyenge, de mihez kellene erős kártya? a könyvelői programhoz, ami kb úgy néz ki, mint egy táblázat?
Használtan amit tudsz
én Lenovo ThinkPad, HP ProBook, Dell Vostro félét vennék föleg használtan
újonan már jó lene tudni árat de ha nem NETbook ot akarsz (ami kicsi) akor 80-100ezer a minimum újonan, de gondolom nem újról van szó akor
mivel gt540 és i3 páros még használtan is iszonyú olcsó 100ezer körül is
olvasd el leirást hogy nincs e valami hibája...
nekem 32bites win7em van uh akkor marad az acer.
Köszöntem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!