Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lett a whinchesterrel?...

Mi lett a whinchesterrel? (többi lent)

Figyelt kérdés
bekötöttem 1 winyót a régi mellé adat mentés céljából,mert a régi picit haldoklik(de ment csak áramtalanítás után nem tudott be bootolni a windows) IDE-s mind a 2 winyó 1 kábelre kötöttem, aztán bekapcsoltam és kiírta lemezolvasási hiba törtent..utána kihúztam a winyót amit bekötöttem, majd ismét lemezolvasási hibát írt az eddig működő winyó..BIOSban felismeri a winyót, de win xp telepítőt berakva partíció választásnál eltünt az eddigi 2 partició és a 2 kötet után amit jelezz azt írja ismeretlen lemez az 1ik 519mb a másik 77gb, holott 20 és 57gb re volt osztva.. Fontos adatok vannak a winyón..esetleg ötlet hogy tudnám megmenteni.?

2013. jan. 6. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:

és ha a másik vinyóra próbálsz xp-t telepíteni arra is hibát ír?

akkor linuxot vagy live cd-t próbálnék hátha az látja az adatokat és letudod menteni ami kell

2013. jan. 6. 21:28
 2/3 A kérdező kommentje:
A másik winyó is halott az Disk boot errort ír csupa nagybetűvel.
2013. jan. 6. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Adatmentéssel próbálkozhatsz live Linux-ról vagy pl. Hirens Boot CD-ről.

De ha meghalt a HDD, akkor ott már csak a Kürt Kft fog bármit is leszedni neked róla.

2013. jan. 6. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!