Mennyit érhet ez a laptop?
Figyelt kérdés
van egy Lenovo ideapad y580 asom
Processzor típus: Intel Core™ i7
Számozás: 3610QM
Mag neve: Ivy Bridge
Memória méret: 8GB
Frekvencia: 1600MHz
merevlemez : 1TB
full HD kijelző
gtx 660m 2gb GDDR5 ös nvidia dedikált vkártya
kb 3 hónapos tökéletes állapotban kb menyit érhet ?
2013. jan. 6. 19:14
2/5 A kérdező kommentje:
azért 80k nem veszít az értékéböl 3 hónap alatt, vagy mégis ?
2013. jan. 6. 19:24
3/5 anonim válasza:
Akár a dupláját is veszítheti. Kevés embernek kell használt cucc számítógépbe. Főleg meg egy laptopba ami sokkal kifinomultabb. Rosszul használja valaki azt már fele élete oda. Pl szellőzés. laptop legnagyobb ellensége ha nem szellőzik az alja rendesen. Most hogy hogyan lett használva, más kérdés.
4/5 A kérdező kommentje:
gyakorlatilag csak programozásra
a játékig nem jutottam el közben kijött a y500 és ink eladom ezt azt megveszem valamivel erősebb az SLI miatt
2013. jan. 6. 21:27
5/5 anonim válasza:
Jó kis laptop, én is Y580-at vettem volna, de HD kijelzővel. De nem akartam Lenovo-t, és nem akartam kiadni +40k-t a GTX 660M-ért. Maradtam a Dell-nél, Inspiron 7520-at vettem 225k-ért.
Amúgy még ér 230-240-et simán a géped, csak a hardverapro.hu-ra tedd fel, ott van kereslet az Y580-akra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!