Milyen konfig legyen?
Nos, akkor egy NAS féle gépet gondoltam rakok össze... Lényege az az, hogy keveset fogyasszon és olcsó legyen... Mindenképp én szeretném összerakni, mivel lehet olcsóbb, meg maga a barkácsolás öröme miatt is. A kis fogyasztás miatt néztem az Intel Atom procikat... Gondolom DDR3-as ram, mivel keveset eszik, csak 1 db 2 GB-os elég lenne bele... Bár lehet elég egy 1GB-os is, szerintem ti jobban ismeritek ennek a működését... Aztán gondoltam olyat, hogy Gigás lan legyen benne, mivel onnan lesz elérhető... és HDD-ből is elég lenne egy max 2 TB os, de min. 500 GB-os kéne bele... Fogyasztásilag szeretnék kijönni olyan 30-40 Watt/h-ba... A lanról való indítást még nem tudom hogy működik, ennek utánanézek...
Ha lennétek olyan kedvesek az előbbi "feltételek" alapján egy konfigot tudnátok nekem összerakni?
Nagyon megköszönöm mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!